Avantajele centralelor termice in condensatie

Vin anumite vremuri cand ne gandim la solutii mult mai bune pentru a reduce costurile mai ales pe timpul iernii dar si pentru a ne simti bine in casa. Iarna avem nevoie de caldura insa de multe ori costurile foarte mari ne cam fac sa ne punem semne de intrebare cu privire la sistemele de incalzire pe care le folosim. O solutie la aceste probleme ar fi folosirea centralelor termice in condensatie.

Centralele termice in condensatie folosesc un sistem de incalzire cu condensare fabricat chiar din otel inoxidabil. Acesta are un nivel foarte scazut de poluare. In functie de preferintele fiecaruia este disponibil in mai multe variante de putere cuprinse intre 15 si 280kW. Unul din avantajele unei astfel de centrale este ca poate fi montata atat pe perete cat si direct pe podea. Modulele termice se pot monta foarte usor in orice incapere deoarece centrala are schimbatoare de caldura pentru a regla usor temperatura in orice camera in functie de preferinte. Iata cateva din avantajele folosirii unei centrale prin condensatie:

-o astfel de centrala include si toate facilitatiile unei aplicatii cu reglare automata a temperaturii de ambient si agentului primar;
-este mai sensibila la spalari chimice repetate;
-are toate facilitatiile necesare sa functioneze perfect sub supravegherea unui regulator climatic automat, acest lucru fiind un atuu fiindca centralele clasice nu dispun de regulator climatic automat.
-reglarea presiunii vanei de gaz se poate face si pneumatic cu ajutorul unei legaturi directe intre camera etansa si camera membranei de reglaj;
-aceste centrale termice cu condensare pot aduce economii substantiale la platiile lunare de gaz fiindca sunt mult mai economice;
-ofera un ambient placut in orice incapere si are un consum mult mai mic de energie.

Daca v-am facut curiosi sa vedeti si pretul unei astfel de centrale, puteti intra pe net sa cautati cele mai ieftine centrale termice in condensatie. Veti gasi multe modele interesante si de calitate astfel incat sa puteti iesi in scurt timp pe plus. Astfel de centrale isi merita toti banii si isi amortizeaza investitia inca din prima iarna. Este exact ce aveti nevoie mai ales ca in ultima vreme gazul s-a scumpit foarte mult.

De ce sa nu ai propia ta centrala termica si sa nu iti mai faci griji ca vine iarna si este frig in casa. Se poate regla totul usor, nu consuma multa energie, e de calitate si se gaseste la un pret foarte mic.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *