Samsung lansează Powerbot VR9000

Samsung Electronics Co a lansat Powerbot VR9000, un dispozitiv  automat de curățare a podelelor, care dispune de o putere mare de aspirare, încorporând cele mai avansate tehnologii din domeniu.

Powerbot VR9000 reprezintă o adevărată evoluție în domeniul curățeniei și depășește, în tehnologie și performanță, aspiratoarele tradiționale. Puterea de aspirare este de 60 de ori mai mare decât cea a altor aspiratoare datorită tehnologiei Samsung Digital Inverter.

„Electrocasnicele Samsung oferă multe beneficii utilizatorilor, astfel încât aceştia să aibă mai mult timp liber să se bucure de lucrurile importante. Din acest motiv, suntem entuziasmați de lansarea acestui nou produs revoluționar care îi va ajuta pe europeni să aibă case curate fară efort .” a declarat BK Yoon, Președinte și CEO of Consumer Electronics, Samsung Electronics Co., Ltd. „Powerbot VR9000 va contribui cu siguranță la realizarea a ceea ce ne propunem, oferindu-le utilizatorilor cea mai nouă tehnologie Samsung și un design premium. Cum aspirarea a devenit atât de ușor de realizat, Powerbot va deveni cu siguranță o necesitate pentru oricine dorește să se elibereze de efortul curățeniei în locuință.”

123

În plus, în completarea lui Powerbot VR9000, Samsung continuă extinderea produselor de curățare pentru a le oferi utilizatorilor europeni o experiență mai confortabilă. Dispozitivul Motion Sync Cordless VC 8100, care îi scutește pe utilizatori de efortul alimentării cu energie în timpul procesului de curățare, și dispozitivul Motion Sync Compact VC7000, un model de dimensiuni mai mici cu performaţe superioare, au fost expuse la IFA 2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *