Lyoness reda speranta multor copii dar lupta si impotriva poluarii

Acum cateva zile am descoperit pagina de fani a Lyoness Romania si am ramas placut impresionat   vazand ca exista si o asociatie non-profit din strainatate care se implica cu proiecte de mare anvergura si   la noi in tara. Cei de la Lyoness TV prezinta clipulete cu o multime de evenimente la care iau parte de   cand s-au infiintat si pe unde au desfasurat zecile de proiecte relizate in toate colturile lumii. Cele mai   importante proiecte ale celor de la Lyoness au avut loc in tarile mai putin dezvoltate acolo unde copiii au   nevoie de o educatie mai buna si cel mai important, de apa potabila.

Chiar mi-au placut realizarile celor   de la Lyoness Romania si pe plan autohton si ma gandeam sa ma alatur si eu acestei asociatii. Cu cat   suntem mai multi cu atat creste sansa de a ajuta mai multi copii sa aiba speranta unui viitor mult mai   bun fata de un prezent dificil. Fundatia Lyoness Child and Family Foundation chiar are grija ca cei mici sa primeasca o educatie buna si ii ajuta asa cum poate mai bine ca ei sa se poata dezvolta normal si sa   nu mai intampine tot felul de probleme din cauza malnutritiei sau a bolilor care se transmit din apa   nepotabila. Foarte multe proiecte de acest gen inca sunt in dezvoltate in Africa si sunt proiecte de laudat   si de aplaudat de catre noi, cei care pana la urma avem la dispozitie orice si nu ducem lipsa de hrana sau  apa.

Lyoness Greenfinity pune pret si pe mediul inconjurator, care din pacat este lasat pe ultimul plan in   ultimii ani si este tot mai poluat, asa ca trebuie sa existe mai mult aimplicare din partea noastra si sa   spunem STOP mai multor actiuni care le facem impotriva mediului pe care il poluam in mod excesiv   zilnic. Intra si tu pe siteurile celor de la Lyoness si afla mai multe despre aceasta asociatie non-profit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *