De ce Guess

Nu mai stim nici noi cat mai costa acum ca sa cumperi timp. Poate ca nu are pret, insa, ca sa te simti ca profiti de fiecare minut in parte din aceasta viata cu siguranta trebuie sa iti cumperi un lucru care sa valoreze la fel de mult precum valoreaza timpul. Si de ce sa nu iti alegi un ceas? Mie imi plac tare mult ceasuri guess, pentru ca indiferent de felul cum arata, stiu foarte bine ca marca si felul in care este construit o sa reziste.

De cele mai multe ori, eu imi aleg ceasuri guess barbati  cu o curea neagra. Nu stiu nici eu de ce, dar imi plac tare mult si vreau sa profit de fiecare minut pe care mi-l arata pe ecran in compania acestuia. De asemenea, am tot cautat astfel de ceasuri si, cu greu, am gasit doar un singur magazin care aduce ceasuri guess dama foarte bune. Este vorba de Ceasmania.

Trebuie sa stiti ca cei de la Ceasmania sunt singurul distribuitor autorizat Guess in Romania si, mai mult decat atat, acestia au si cele mai mari reduceri la ceasurile Guess despre care va tot vorbesc. Este un lucru important, pentru ca daca erai pregatit sa dai o suma importanta de bani pe un altfel de ceas, atunci sa stii ca te-ai inselat amarnic. Trebuie sa alegi aceste ceasuri pentru ca ai nevoie de un accesoriu care sa dureze si sa fie rezistent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *