Un magazin pentru gadgeturi

V-ati intrebat vreodata de ce vedeti foarte multa lume cu un portofel in mana, mai ales sa vedeti baietii cu portofel in mana? Poate ca nu stiati ce poarta acestia. Va faceati o impresie total gresita, sa stiti. Chiar daca ati vazut un portofel care sclipea pentru ca din punctul vostru de vedere avea si o oglinda acea oglinda nu este o oglinda oarecare. Si baietii nu poarta lucruri de femei. Dupa ce am lamurit aceasta situatie, ma bucur sa va anunt ca acel portofel era de fapt un incarcator solar Colia Power Photon B7W Deluxe.

incarcator-solar-coliapower-photon-b7w-deluxe

Da, asa este, baietii isi incarca telefoanele sau tabletele, in functie de ce are fiecare la el la soare. Este un mod foarte economic, daca nu este cel mai economic mod de a-ti incarca un gadget. Prima data am fost si eu mirat caci nu stiam ce este si cu ce se mananca, dar dupa ce mi-am bagat nasul pe magazin gadgeturi am observat ca este, de fapt, o modalitate foarte eficienta. Iar incarcatorul solar isi face treaba de minune. Tot ce trebuie sa faceti este sa il lasati sa bata soarele in el, la fel cum vara dumneavoastra stati la soare.

Asa trebuie lasat si el. Fie ca sunteti acasa si il lasati spre exemplu pe balcon sau la geam, fie ca sunteti in trafic si il puneti pe bordul masinii. Chiar si atunci cand mergeti pe jos puteti sa il luai in mana si o sa se incarce automat. Mie imi place tare mult acest dispozitiv de incarcare si v-as recomanda fara indoiala sa il cumparati si dumneavoastra. Doar asa veti avea curent peste tot cu voi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *