De ce aleg Gadgetway

De cate ori nu ni se intampla sa vorbim la telefon foarte mult si sa ramanem fara baterie? De cate ori nu vi s-a intamplat sa va jucati fie pe tableta, fie pe smartphone si sa nu mai aveti baterie in momentul in care exact atunci aveati mare nevoie de ea? De cate ori nu v-ati dorit sa aveti o baterie externa in cazul in care bateria de la telefon sau tableta este descarcata? Suntem in era tehnologiei si pot sa va spun ca depindem foarte mult de smartphone si de tableta. Insa, parca, parca mai mult de telefon.

baterie-externa-moshi-ionbank-10000-mah

 

Merg pe strada si vad tot mai multi copii care stau in mana cu telefonul si se joaca diverse jocuri. Ei bine, a luat sfarsit dezamagirea pe care o aveti atunci cand vedeti ca nu mai exista deloc baterie si o sursa de energie prin preajma, cum ar fi o priza, nu este. S-a inventat bateria externa Moshi IonBank de 10.000 mAh. Este bateria perfecta pentru a va incarca fie telefon, fie tableta. Tot ce trebuie sa faceti este sa o aveti cu voi si sa va conectati printr-un cablu USB smartphone-ul.

O sa aveti o surpriza foarte placuta atunci cand veti vedea ca telefonul dumneavoastra este incarcat si gata sa fie utilizat chiar daca o sa continuati sa va jucati sau poate ca trebuie sa dati anumite telefoane. Eu va recomand  de la magazin gadgeturi aceasta baterie externa pentru ca daca nu esti in pas cu ce este nou, nu esti in pas deloc, chiar daca poti ai cel mai bun smartphone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *