Parchet pe Viata pentru o casă cu un design atractiv

Te-ai întrebat vreodată cât de mult trebuie să munceşti pentru a avea casa visurilor tale? Cu siguranţă da! Şi da, vei munci mult dacă nu vei şti cum să faci lucrurile şi foarte puţin dacă ceri ajutorului unui specialist.

Un specialist care să te ajute în decorarea casei tale te va scuti de foarte multe probleme, iar dacă alegi să discuţi cu un arhitect, problemele tale se diminuează şi mai mult. Unde găseşti un arhitect cu care să poţi vorbi şi sfătui? La showroomul organizat de cei de la Parchet pe Viata. Showroomul îl găseşti amplasat pe strada Logofăt Luca Stroici, nr. 40, sector 2 din Bucureşti. Aici vei putea discuta cu un arhitect despre cele mai bune materialele şi, bineînţeles, vei putea vedea toate produsele firmei Parchet pe Viaţă, le vei putea atinge şi te vei putea convinge asupra calităţii lor.

Dacă te-ai decis asupra produselor şi ţi-ai pus deja în coş un parchet lemn sau o dusumea lemn, poţi să te aştepţi la o mulţime de beneficii oferite de compania Parchet pe Viaţă.

 

  • Astfel vei beneficia de un bonus de întreţinere profesională a parchetului sau a duşumelei, întreţinerea produselor dumneavoastră se va face doar cu produse profesionale marca Bona, un expert în materie de de instalare, întreţinere şi renovare a parchetului. Mai mult decât atât, la finalul lucrărilor, compania Parchet pe Viaţă îţi face un cadou în valoare de 100 de euro. Acest cadou fiind un semn al aprecierii colaborării cu dumneavoastră.

5

 

  • De asemenea, transportul este gratuit indiferent de cantitatea de produse comandată. Mai mult decât atât marfa nu îţi va fi lăsată în faţa casei, ea îţi va fi livrata exact în locul indicat de tine, iar locul indicat de tine poate fi şi etajul 10 din bloc. Ei sunt foarte prompţi când vine vorba de livrarea produselor şi se asigura că ele îţi vor fi aduse acasă la timp. În cazul în care ei vor întârzia livrarea produselor cu mai mult de 48 de ore de la termenul stabilit împreună cu dumneavoastră îţi vor oferi o reducere de 15% din valoarea totală a contractului.
  • Să nu uităm de oferta „Happy Week”. Ofertă care îţi oferă 15% reducere la 5 produse care se regăsesc în oferta săptămânii respective.

 

Compania Parchet pe Viaţă activează pe piaţa din România de mai bine de 6 ani, 6 ani în care au reuşit să facă peste 2.750 de familii fericite, au montat peste 25.000 mp de parchet, cât și parchet gri, au recondiţionat peste 65.000 mp de parchet, şi au peste 18.000 ore de pregătire profesională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *