Schi in Elvetia

Elvetia, este renumita pentru domeniul skiabil pe care il are datorita frumusetii muntilor Alpi, pentru conditiile excelente prezentate pe partiile de ski, dar si pentru numaratele lucruri pe care le poti face “ apres ski”.

Tot mai multi romanii isi arata interesul pentru aceasta destinatie cu traditie in domeniul acestui sport minunat de iarna, dar si pentru conditiile foarte bune de cazare.
In Elvetia pe langa statiunile ce ne pun la dispozitie partii de ski pentru toate categoriile de skiori, vom gasi si nenumarate instalatii de transport pe cablu, un atuu in plus pentru aceasta destinatie ce o claseaza direct un topurile celor mai cautate statiuni.

Fie ca iti doresti sa-ti petreci vacanta alaturi de famile intr-o atmosfera linistita, fie ca esti o persoana ce iubeste agitatia, Elvetia vine cu un portofoliu vast de oferte care multumeste pe toata lumea.

Pasionatii celui mai frumos sport pe zapada vor gasi aici, statiuni cu cabane singuratice in zone mai putin aglomerate ce ofera liniste si relaxare si unde pot petrece alatui de famile si copii clipe minunate, dar zi zone cu resorturi elegante ce prezinta o atmosfera de lux.
Daca esti in cautare de distractie fara limite poti alege ca si destinatie de ski Les Portes du Soleil, destinatie formata din 12 statiuni elvetiene si franceze impreuna cu cea mai mare regiune de ski din intreaga lume “Les Trois Vallees”.

O alta statiune cu renume in lumea sporturilor de iarna, statiune ce a gazduit in anul 1956 jocurile olimpice de iarna, este Sankt Moritz.
Aceasta atrage an de an ca un magnet cat mai multi turisti, este o statiune eleganta cu peisaje de o frumusete izbitoare unde poti skia pe partii in voie, dar te si poti relaxa la o cafea in minunatele restaurante pe care le are.

In plus, daca esti o persoana gurmanda, vei gasi mancaruri foarte bune cu specific elvetian dar si cele mai bune dulciuri le vei gusta aici.
Va reomand pagina de Facebook Aerotravel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *