Smartphone-uri de la Coolpad sosesc si in Romania

Brandul Coolpan, va fi subiectul articolului nostru de astazi, acest brand este unul deabia sosit pe piata telefoanelor mobile din Romania si promite sa va incante cu noul lor smartphone care este disponibil spre vanzare si in tara noastra.
Coolpad Romania reuseste sa se claseze in top 10 la nivel mondial pe piata smartphone-urilor, in china el ocupa insa locul 4, lucru care ne face sa ne dorim sa facem cunostinta cu produsele pe care le comercializeaza. De curand acest brand a inceput sa isi faca simtita prezenta si pe piata telefoanelor mobile din Europa. Vorbim despre doua modele de smartphone-uri care va asteapta sa le testati si sa va spuneti parerea despre modul in care functioneaza.
Cele doua smartphone-uri aduse de Coolpad pe piața din România poartă numele de Smartphone Coolpad Modena și Coolpad Porto, ambele telefoane va aduc zeci de beneficii venind cu foarte multe aplicatii cu totul si cu totul noi. Mie cel mai mult mi-a atras atentia smartphone-ul Coolpad Modena tocmai de aceea va voi povesti mai multe despre el si despre beneficiile pe care le aduce achizitionarea lui.
Acest smartphone este potrivit pentru iubitorii de filme, fotografie sau muzica oferindu-va cele mai frumoase imagini cu ajutorul unui ecran de 5.5”, veti putea datorita acestor beneficii sa vedeti mult mai bine filmele si emisiunile pe care le doriti si mai mult decat atat va veti bucura si de un smartphone performant.
smartphone Coolpad Modena va ofera si poze de calitate realizate cu ajutorul camerei de 8 MX si dotata cu blit LED, mai mult decat atat poti optapentru corectarea machiajului, optiunea night shot, HDR sau cu optiunea de captura zambet, astfel pozele voastre vor prinde viata si vor deveni adevarate opere de arta.
Telefonul poate fi achizitionat de pe eMag sau de pe Media Galaxy la un pret foarte accesibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *