Tancurile – importanta lor in jocuri

Tancurile sunt cele mai interesante utilaje pe care pe poti pilota sau conduce, spune tu cum vrei, vreodata. Sunt un mare fan al acestui mecanism de lupta si, deci, prin urmare, jocuri tancuri mi se par foarte interesante.

Mult mai interesante decat ai crede. Imi plac atat de mult incat atunci cand vorbesc cu amicii, sunt dispus sa las orice fac in acel moment si sa ma duc sa imi iau un joc cu tancuri si sa ma pun sa ma joc.

Toata noaptea si toata ziua as putea spune. Si daca o sa ma intrebi cumva de unde gasesc atatea resurse, pai haideti sa va spun – timp liber tot am, deci daca stam bine sa ne gandim daca timpul este principala cauza, atunci nu, ar trebui sa va ganditi la altceva.

tancuri

 

Daca ar fi sa va ganditi ca ma plictisesc, atunci trebuie sa va spun ca, in cazul in care nu stiti caci am mai scris la un moment dat despre jocuri si plictiseala, m-am jucat o data cam aproape doua zile.

Da, doua zile fara pauze, cu exceptia acelor pauze in care mi-am dat seama ca am nevoie de cateva minute bune pentru a comanda o pizza si pentru a manca. Si stomacul trebuie sa fie ingrijit.

Chiar bine ingrijit. Iar alta problema, care, de fapt, ar putea reprezenta o posibila piedica pentru a nu mai face nimic ar fi limita de jocuri.

Adica cat de mult pot sa ma joc. Iar acest lucru este deja rezolvat de Bugy care imi ofera foarte multe jocuri de acest tip. Foarte multe jocuri in care nu doar ca nu ma plictisesc cu ele, dar sunt si interactive, asa cum sunt cele cu tancuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *