Universal Travel Charger

In momentul in care trebuie sa plecam fie intr-o vacanta, fie intr-o calatorie de afaceri primul lucru la care ne gandim este bagajul si la ce vom pune in el.
De cele mai multe ori suntem constransi sa mai lasam din lucrurile pe care noi le consideram necesare acasa, deoarece nu au loc in bagaj, iar multi dintre noi vom fi dezamagiti din cauza aceasta chiar inainte de inceperea vacantei.

Bagajul trebuie sa contina lucrurile necesare, practice si trebuie sa fie si mic ca sa poata sa coincida standaredelor impuse de companiile aeriene cu care vom zbura, sau in cazul in care calatoria va fi cu masina suntem si aici limitati de spatiu deoarece in majortatea cazurilor nu suntem singuri in autoturismul cu care vm calatori.
Cum tehnoogia a avansat foarte mult si site-urile de socializare ne ofera posibilitati nelimiate de a posta locurile unde ne aflam, sau de a posta fiecare imagine inedita cu ajutorul gadeget-urilor care mai de care mai sofisticate, tocmai din aceasta cauza, aceste accesorii in materie de tehnologie nu ne pot lipsi din bagaje.

Pe langa faptul ca ele vor ocupa un spatiu in bagajul nostru, pe langa celelalte haine si accesorii de care vom avea nevoie in perioada in care vom fi plecati, un lucru deosebit de important si de care cu siguranta nu vom putea sa ne lipsim din bagaj este incarcatorul. Si cum industria tehnologiei a avansat foarte, foarte mult si ne-a oferit multe si diverse gadget-uri vom avea nevoie bineinteles de incarcatoare pentru acestea.
Fiind constransi de spatiul mic la care trebuie sa ne limitam, cu sigurata vom renunta la alte lucruri cu regrete insa incarctaorele accesoriilor fara indoiala le vom pune in bagaj.
1
Azi, expertii Vetter vin in intampinarea nevoilor noastre si ne prezinta un nou produs inovator ce cu siguranta va fi pe gustul consumatorilor.
Universal travel Charger este un incarcator de retea si poate fi utilizat pentru mai multe tipuri de dispozitive, insa ce nu sunt dotate cu tehnologia Quick Charge 2.0.
Incarcatorul acesta ne va salva din multe situatii neplacute fie ca ne aflam in vacanta sau un eveniment unde am fost luati prin surprinedere si nu am avut timp sa ne incarcam telefonul.

Il putem lua oriunde cu noi datorita dimisiunilor foarte mici, il vom conecta astfel la tensiune si vom fi salvati.
Universal Travel Charger se comporta ca un incarcator clasic si poate livra curent maximum de 2A si o tensiune de 5V.
Dispozitivele cu care este compatibil pentru a le incarca bateria sunt: Samsung Galaxie S6, Galaxie S5, Galaxie S6 Edge, Galaxie Alpha, HTC One M9, One M8, Lg G Flex 2, LG G4, Nexus 6, Sony Xperia Z3 Tablet, Z3 Compact.
Incarcatorul este de culoare neagra ca majoritatea incarcatoarelor de telefoane sau tablete, exceptand cele de la Apple.
Un alt avantaj al acestui incarcator fiind faptul ca prin tehnologia Quick Charge 2.0 timpul de incarcare va fi unul redus de pana la 75%, economisand astfel timp.
3
Expertii Vetter ne-au obisnuit cu produsele inovative pe care ofera consumatorilor, produse de o calitate exceptionala, cu preturi rezonabile menite sa satisfaca cat mai multe categorii de consumatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *