Idee de cadou: Figurine personalizate MiniMeCraft

Stiai ca poti oferi cadou o figurina personalizata?
Daca `da` te invit sa citesti acest articol pentru a-ti prezenta locul ideal de unde poti cumpara astfel de cadou iar daca nu stii iti voi prezenta pe scurt ce este acea o figurina personalizabila.
Va recomand figurinele MiniMeCraft, realizate manual cu multa dragoste pentru cel/cea care le va primi. Acum probabil ca te gandesti: Cum va arata figurina comandata de tine ?

Figurinele MiniMeCraft sunt concepute sa aiba 13cm – 18cm inaltime, echivalent a 5-7 toli(inch), dimensiunile finale depind de pozitia corpului. Au proportie cap-corp de proportie aproximativa de 1:3, acesta este unul dintre motivele pentru care arata atat de amuzante ca niste jucarii caricaturizate.
Figurine MiniMeCraft sunt fabricate cu un portret si corp din rășină dura. Portretul este facut astfel că are un finisaj lucios bun și detalii realiste. Rezultatul final e un obiect cu aspect placut si de inalta calitate , irezistibil: trebuie sa-l ai!

Fiecare figurină este sculptata cu mare atentie si realizata manual avand ca referință doar fotografiile pe care dvs. le-ați trimis catre echipa MiniMeCraft.
Sculptorii lor experti sunt capabili sa redea aproape orice caracteristica in masura in care tu oferi o descriere si una sau mai multe foto. Figurina poate reproduce orice, de la imbracaminte la gesture, ceea ce reprezinta un plus deoarece poti oferi un cadoul cu totul original, care ii va aduc aminte cu placere de tine, fie ca este un prieten bun sau un membru al familiei tale.

Trebuie sa iti spun ca nu este deloc un cadou ieftin, pretul unei astfel de figurine inanimate variaza in functie de cerintele tale si porneste de la aproximativ 400 de lei si dureaza de la 10 pana la 30 de zile pentru a fi realizate, dar iti spun ca merita fiecare leut cheltuit deoarece fericirea celor dragi atunci cand le vor vedea este de nepretuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *