Jocuri pe calculator pentru baieti

In general, baietii sunt mai pasionati de jocurile pe calculator, in comparatie cu fetele. Ei pot sta ore in sir jucand un joc cu masini, si se despart de multe ori de calculator doar pentru ca trebuie neaparat, nu pentru ca isi doresc lucrul acesta.

Sunt insa mai multe categorii de jocuri potrivite pentru baieti, nu doar cele cu masini. Daca si tu vrei sa joci jocuri pentru baieti, pe Xjocuri gasesti o multime de jocuri care ti se adreseaza tie.

• Jocuri de biliard
Jocurile de biliard i-au pasionat pe baieti dintotdeauna. Daca vrei sa joci un astfel de joc, ai ocazia sa o faci chiar acum pe XJocuri. Ai disponibile jocuri ca: Space Pool, Provocarea cu 9 bile, Joc de biliard snooker si multe alte jocuri la care iti poti exersa tactica de a da cu tac-ul.

• Jocuri cu avioane
Daca iti doresti sa pilotezi virtual avioane, intra pe Xjocuri si joaca tot felul de jocuri ca: Avioane cu arme, Actiune in Zbor sau Jocuri 3D cu avioanele Disney.

• Jocuri cu biciclete
Si pentru pasionatii de ciclism poti gasi jocuri interesante. Amintim doar cateva ca: De reparat biciclete, Intreceri cu biciclete, Curse cu bicicleta sau Biciclete Cartoon.

• Jocuri cu Ben 10
Daca desenele tale animate favorite sunt cele cu Ben 10, atunci bucura-te de faptul ca poti juca si jocuri cu persoanajele din Ben 10. In aceasta categorie intra jocuri ca: Aventura lui Ben 10 si sabia mayana, Joc de carti cu Ben 10 sau Ben cu motocicleta.

• Jocuri cu fotbal
Si nu putem sa trecem cu vederea jocurile de fotbal. Unii baieti le-ar juca daca s-ar putea 24 de ore din 24. Vestea buna e ca pe Xjocuri gasesti chiar si jocuri de fotbal. Amintim cateva dintre ele si anume: Joc de facut Drible, Fifa 2015 sau Jocuri de batut loviturile libere.

Alege categoria preferata si distreaza-te pe cinste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *