Clinica Dental Praxis- locul unde durerea nu exista

Trebuie sa fii foarte norocos sa fii la locul potrivit, in timpul potrivit, alaturi de omul potrivit ! Si eu am avut aceasta sansa.

In clipa cand situatia danturii mele era compromisa complet si definitiv, si in contextul in care – din motive organice – nu suportam accesul in gura a nici unui corp strain (nici proteze, dar nici instrumente sau mana stomatologului), chiar aveam o mare problema, in goana mea de-a gasi o solutie, ABSOLUT intamplator, in rubricile de anunturi din stanga ecranului de la e-mail, am observat un mic promo al unei clinici Stomatologice din Bucuresti.

Dupa o atenta si profesionista introspectie in situatia medicala, in seara programata, am cunoscut niste oameni cu totul si cu totul de exceptie, atat pe plan profesional, cat si uman, Joviali, politicosi, calzi, atenti si, mai alesi PROFESIONISTI. Echipa de doctori de acolo a lucrat timp de peste 3 ore la extragerea a 9 dinti si fixarea a 14 implanturi. Fara durere, fara stres, fara suferinta, nici atunci, nici mai tarziu.

Dupa circa 30 de ore, s-a montat o splendida dantura provizorie, datorita careia am putut duce o viata absolut normala pana la definitivarea lucrarii. Asa ca nici nu am simtit cand au trecut lunile si am ajuns la capatul aventurii.

Azi am capatat certitudinea ca multi ani de acum incolo voi putea zambi relaxata, voi putea manca fara restrictii si duce o viata normala. Asta si datorita echipei de tehnicieni care au facut lucrari ce nu au necesitat aproape nici o modificare, sunt solide si cu un aspect foarte natural Asa am rezolvat o situatie grava pentru mine; am o dantura frumoasa, acceptata de organism, functionala si asta cu foarte putina suferinta si cu o cheltuiala acceptabila.

Multumesc echipei Dental Praxis care pune mai mult suflet decat ii cere fisa postului si ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a indrumat pasii spre aceasta clinica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *