De ce sa merg anul acesta in Parga?

Vacantele se planifica din timp. Totul trebuie bine pus la punct, totul trebuie gandit in asa fel incat vacanta sa fie frumoasa si sa ai parte de toate conditiile necesare pentru a te simti minunat.
O buna idee ar fi sa pleci anul acesta in Parga. Parga este un frumos oras din Grecia, un oras care te va cuceri.

Principalul motiv pentru care ar trebui sa vizitezi Parga e pentru multi faptul ca sunt o multime de plaje absolut minunate.
Una dintre acestea este Pyso Kryoneri. Aceasta plaja se afla la doar 350 de m de centrul orasului si are o lungime de aproximativ 180 m. Langa plaja se afla tot felul de restaurante, taverne si magazine, dar si pesteri si stanci frumoase. In marea majoritate, plaja este acoperita de pietris, dar sunt si portiuni acoperite de nisip. Este o plaja minunata pe care ar trebui sa o explorezi.

O alta plaja este plaja Valtos. Ea nu este in oras, ci la 1.3 km de oras. Pe jos faci circa 20 de minute, cu taxiul acvatic 5, iar cu masina 2 minute. Plaja se intinde pe o distanta de aproximativ 1 km si este acoperita de nisip fin. Apa este cristalina si te incanta pur si simplu. Un lucru de dorit pe acesta plaja este faptul ca poti practica sporturi nautice. La fel ca si la alte plaje, si aici te poti bucura de restaurante, taverne, dar si alte locuri de distractie.

Lichnos este o alta plaja minunata. Ea se afla la doar 4 km de Parga, insa se ajunge foarte simplu. Daca vrei sa te plimbi, poti merge chiar si pe jos, insa tine totusi cont de distanta.
Si la distante mai mari de oras exista plaje absolut minunate. Una dintre ele este plaja Sarakiniko. O vei gasi la 19 km de oras si ai nevoie bineinteles de un mijloc de transport pentru a ajunge acolo. Plaja este una deosebit de frumoasa si este acoperita cu un nisip fin.

Totodata, Paraga este un oras pe care il poti vizita daca vrei sa vezi o arhitectura deosebita.
Cauta-ti chiar acum un loc de cazare si bucura-te de zile frumoase petrecute in Grecia. Poti cauta cazare la un hotel cu vedere la mare, astfel incat sa te bucuri de privelistea minunata in fiecare moment.

Paraga te asteapta. Poate fi destinatia ta de vis. Cauta o agentie turistica ce are oferte convenabile pentru tine si bucuara-te de mare si soare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *