Acumulator de rezerva Vetter iCharge Slim Pro

Bateria externa a celor de la Vetter, iCharge Slim Pro, iese in evidenta in primul rand prin designul slim si metalul din care este realizata: aluminiul, care ii confera un aspect elegant.
Este compatibila cu urmatoarele branduri: Apple, Samsung, HTC ,Nokia,Sony, LG
Cu o capacitate de 10000 mAh, bateria promite in jur de 3 reincarcari ale unui telefon cu un acumulator de 3000 de mAh.
vetter
Gadgetul poate fi incarcat de la orice incarcator USB ce ofera la iesire 5V si 2A prin intermediul cablului micro USB pe care il veti gasi in cutie.
Ca tot a venit vorba de cutie, in aceasta veti gasi:
1 x acumulator Vetter iCharge Slim Pro;
1 x cablu lightning pentru iPhone 6s, 6, 5s, 5c, 5, iPad 4,5, iPad mini 2;
1 x cablu micro USB;
1 x manual utilizare.
acumulator
Vetter iCharge Slim Pro are o greutate de 254 de grame, asa ca va fi usor de transportat oriunde, iar datorita designului slim, intra cu usurinta chiar si in buzunar.
Are integrata tehnologie inteligenta USB Smart PORT, ce detecteaza automat dispozitivul pe care il folositi, adaptand amperajul pana la maxim 2.1A si asigurand incarcarea in mod rapid si sigur, nu va trebui sa va faceti griji privind amperajul bateriei pe care o incarcati prin intermediul celor 2 porturi de la iesire: 2 x 5V/2.1A.
In plus bateria celor de la Vetter are si lanterna.

In concluzie, bateria externa Vetter iCharge Slim Pro este solutia ideala cand vine vorba de powerbank pentru accesoriile tale atunci cand esti plecat. Cei 10000 mAh sunt suficienti pentru momentele in care esti plecat si nu ai cum sa iti conectezi dispozitivele la o sursa de energie, in plus tehnologia USB Smart PORT, iti ofera garantia ca nu iti vei strica bateriile dispozitivelor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *