AMD anunță disponibilitatea noilor plăci grafice profesionale Radeon Pro WX Series Graphics Cards

—Plăcile grafice cu arhitectură Polaris oferă performanțe ridicate și funcționalități de ultimă generație pentru profesioniștii din toate domeniile — 

București, Romania. — Nov. 10, 2016 — AMD (NASDAQ: AMD) a anunțat disponibilitatea plăcilor grafice din seria Radeon™ Pro WX, cele mai noi soluții pentru stații grafice destinate profesioniștilor. Produsele din serie Radeon™ Pro WX au fost create in jurul unor puncte de inflexiune ce stau la baza creării de conținut din ziua de azi, motoare de joc ce lucrează în timp real, realitate virtuală, interfețe noi de programare cum ar fi DirectX® 12 și Vulkan™, dar și aplicații și unelte open-source. Seria Radeon Pro WX reprezintă o abordare revoluționară pentru profesioniștii care cred în software-ul open source, non-proprietar și hardware performant, echipat cu cele mai noi caracteristici, care dau oamenilor puterea de a crea ceva cu adevărat impresionant.

Plăcile grafice profesionale din seria Radeon Pro WX beneficiază de cea de a 4-a generatie a tehnologiei Graphics Core Next, arhitectura Polaris, realizată intr-un process de fabricație de 14nm FinFET. Produsele se bucură de suport pentru monitoare cu rezoluție 5K HDR prin DisplayPort 1.4,2 suport pentru codare/decodare HEVC3 și TrueAudio Next pentru experiențe  VR, cu operare silențioasă și rece pentru eficiență energetică ridicată. Parte integrantă a angajamentului AMD de a crea produse de cea mai înaltă calitate, fiecare placă Radeon™ Pro WX vine cu suport VIP 24/7, 3 ani garanție4 și opțional extindere gratuită a garanției până la 7 ani pe baza înregistrarii produsului și a clientului.5

Radeon™ Pro WX 4100 – Cea mai rapidă placă grafică cu profil redus pentru stații grafice6

Disponibilă de astăzi la prețul de US$399 MSRP, Radeon™ Pro WX 4100 asigură performanțe excepționale pentru profesioniștii CAD ce doresc un computer cu design minimalist. Radeon™ Pro WX 4100 este prima placa low-profile pentru stații grafice capabilă sa atingă 2 TFLOPS la calcule în virgulă mobilă, simplă precizie.

Radeon™ Pro WX 5100 – Cea mai rapidă placă grafică pentru stații grafice cu un TDP de 75W, pregătită pentru noua revoluție a motoarelor de joc8

Disponibilă începând cu data de 18 Noiembrie la prețul de US$499 MSRP, Radeon™ Pro WX 5100 este cea mai rapidă placă din segmentul ei, cu o performanță de 3.9 TFLOPS single precision la doar 75 watt consum de energie.

Radeon™ Pro WX 7100 – Cel mai rapid GPU single-slot10, pregătit pentru VR

Disponibil de astăzi la prețul de US$799 MSRP, Radeon™ Pro WX 7100 atinge 5.7 TFLOPS performanță în calcule virgulă mobilă simplă precizie și design single-slot, fiind destinată creatorilor de conținut VR. Echipată cu 8GB de memorie GDDR5 și 36 unități de calcul (2304 Stream Processors) Radeon Pro WX 7100 este o soluție puternică pentru fluxuri de lucru grele, la calitate grafică ridicată. 

AMD va continua angajamentul de a oferi și mai multe aplicații open source pentru profesioniști. AMD plănuiește să transforme puternicul motor fizic de creație grafică Radeon ProRender într-o aplicație open source. Pluginurile Radeon ProRender sunt disponibile astăzi pentru cele mai populare aplicații de creare de conținut 3D ce includ suitele Autodesk® 3ds Max® și Maya®, dar si variante beta pentru Dassault Systèmes SolidWorks și Rhino®. Radeon ProRender este compatibil cu sistemele de operare Windows®, macOS și Linux®, și beneficiază de suport pentru toate produsele AMD GPU, CPU și APU, dar și ale altor vendori.

Resurse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *