Competitia Bani pentru scoala ta ofera finantari de pana la 10.000 euro pentru liceele din tara!

Bucuresti, 9 noiembrie 2016 – A patra editie a competitiei nationale de educatie financiara Bani pentru scoala ta a inceput! Liceenii din Romania pot castiga finantari de pana la 10.000 de euro pentru scolile lor, daca urmeaza un training online gratuit de educatie financiara si e-commerce. La competitie pot participa elevi cu varsta mai mare de 15 ani, dar si absolventi, profesori, parinti si alti sustinatori ai unitatii de invatamant.
Competitia Bani pentru scoala ta ofera finantari de pana la 10.000 euro pentru liceele din tara!
Participantii pot opta pentru unul dintre cele doua traininguri disponibile la adresa www.banipentruscoalata.ro – BaniIQ si Banii pe net – sau le pot urma pe amandoua in perioada 5 noiembrie 2016, ora 00:00 – 17 decembrie 2016, ora 23:59. Saptamanal, pe site-ul concursului – www.banipentruscoalata.ro – va fi anuntat clasamentul provizoriu al liceelor pe site-ul competitiei.

Fiecare liceu este inregistrat automat in competitie odata cu inscrierea elevilor si sustinatorilor sai in training si acumuleaza EUROpuncte pentru fiecare elev, profesor, parinte sau prieten care urmeaza trainingul online si completeaza testul de verificare a cunostintelor.

Institutia de invatamant cu cel mai mare numar de cursanti va beneficia de un premiu constand intr-o suma in euro egala cu numarul acestora, in limita a 10.000 de euro. Premiul va fi folosit exclusiv pentru modernizarea scolii prin dotarea laboratoarelor, a claselor, achizitia de echipamente si resurse educationale.

Se vor acorda patru premii: unul pentru scolile mari, in limita a 10.000 de euro, si trei premii pentru scolile medii sau mici care vor atrage primii 1.000 sustinatori fiecare. Validarea institutiei de invatamant castigatoare va avea loc in perioada 1-3 februarie 2017.

Competitia Bani pentru scoala ta! este organizata de JA Romania si face parte din programele de educatie financiara si e-commerce BaniIQ si Banii pe net, programe de educatie financiara realizate impreuna cu Visa si bancile partenere, ce au ca scop formarea abilitatilor de a administra eficient resurse financiare si de a lua decizii responsabile.

In editia precedenta, peste 25.000 de elevi, profesori, parinti si alti sustinatori au intrat in competitie, unde au avut acces la informatii esentiale despre bugetul personal, venituri, cheltuieli, investitii si relatia cu banca (trainingul BaniIQ), dar si despre eCommerce, drepturile celor care cumpara online, securitatea in mediul online, taxe si impozite (trainingul Baniipenet).

Castigatoarele editiilor precedente la categoria scoli mari sunt Colegiul National Gheorghe Sincai din Bucuresti, Colegiul National Ion Luca Caragiale din Bucuresti si Colegiul Tehnic Alexandru Roman Alesd din Bihor. La categoria scoli medii sau mici, editiile precedente ale competitiei au fost castigate de Liceul Teoretic Callatis din Constanta, Liceul Teoretic Grigore Moisil din Tulcea si de Colegiul National Avram Iancu Stei din Bihor.

Mai multe informatii despre competitie, traininguri, premiu si regulament de participare gasiti pe www.banipentruscoalata.ro, precum si accesand pagina noastra de Facebook! Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *