Casco si rovinieta inclusa, de la Generali

Masina este unul dintre bunurile de pret pe care le detinem, un motiv in plus sa ii facem asigurare CASCO, astfel incat niciun eveniment neprevazut sa nu apese financiar pe umerii nostri. La Generali, ai acum nu doar protectia completa a masinii tale, ci la incheierea politei CASCO primesti si o rovinieta cadou.

Casco si rovinieta inclusa, de la Generali
Generali, una dintre cele mai mari societati de asigurare din intreaga lume, a creat pentru clientii din Romania mai multe tipuri de asigurare CASCO, adaptate necesitatilor fiecaruia. Astfel, esti despagubit in primul rand in caz de accident rutier, de furt sau tentativa de furt, in cazul in care autoturismul tau a fost vandalizat, sau daca ti-ai pierdut ori ti-au fost furate cheile, in caz de accidente cu autor necunoscut, calamitati naturale, incendiu, trasnet, explozie, loviri, ciocniri sau izbiri. Practic, orice risc la care poate fi supus autoturismul tau este prevazut de polita CASCO de la Generali.

Dincolo de asta, ai si un numar de telefon special la care raspunde la orice ora cineva gata sa iti ofere toate informatiile de care ai nevoie. In cazul incidentelor rutiere produse pe teritoriul Romaniei, Generali va trimite in cel mult 24 de ore un inspector care va face constatarea daunelor si care va intocmi o fisa in baza careia vei fi despagubit in cel mai scurt timp posibil.

Pana la repararea masinii, in cazul in care aceasta nu mai este deplasabila in conditii de siguranta, primesti un autoturism pe care sa il folosesti, astfel incat sa nici nu simti lipsa vehiculului.

Un alt avantaj al politei CASCO de la Generali este ca masina va fi reparata doar cu piese originale, iar decontarea cheltuielilor se va face direct cu service-ul auto, pentru ca tu sa nu ai niciun fel de batai de cap legate de acte si bani.

Acum, Generali iti ofera nu doar asigurarea CASCO completa, ci iti include si o rovinieta gratis la incheierea politei de asigurare a masinii. Astfel, daca inchei o polita CASCO la Generali si achiti integral valoarea ei, primesti cadou o rovinieta valabila 12 luni. In cazul in care achiti semestrial polita, primesti gratuit o rovinieta valabila sase luni.

Din experienta proprietarilor de masini cu asigurari CASCO, o astfel de polita s-a dovedit extrem de eficienta, cu atat mai mult cu cat evenimente imprevizibile sunt la tot pasul si nu intotdeauna esti pregatit sa le sustii financiar din propriul buzunar.

Ca sa nu fii luat pe nepregatite, Generali iti ofera acum o asigurare CASCO cu rovinieta. Tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi corect la cateva intrebari simple care vizeaza vigilenta la volan si apoi sa astepti tragerea la sorti.

Concursul se numeste „Testeaza-ti abilitatile de sofer!” si este organizat de SC Acasa Media SRL. Acesta se desfasoara in perioada 01 noiembrie 2016 – 15 ianuarie 2017 si este destinat tuturor vizitatorilor site-ului acasa.ro. Castigatorul concursului se va extrage in mod aleatoriu, in data de 15 ianuarie 2017

Daca nu ai castigat, nu descuraja! Consulta oferta CASCO Generali si poti beneficia de cele mai bune asigurari auto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *