Legea atractiei intr-o bijuterie de pret

Cand vin in discutie darurile, inima imi spuna ca un inel lat argint reprezinta o alegerea perfecta. Poate fi impodobit cu orice tip de piatra, fie ea pretioasa sau semipretioasa, poate fi purtat intotdeauna cu dragoste.
Sunt oameni care prefera obiectele de pret simple si sunt persoane care aleg bijuterii complexe, din material diferite, in culori diferite.
Fiecare bijuterie pe care o dai drept cadou, fie ca te gandesti la inele, cercei, bratari, pandantive sau lanturi, are din stralucirea stelelor de pe cer. Fiecare stea din inalt aduce lumina, iar lumina inseamna viata si implinire, fericire si dragoste.
Odata cu descoperirea Americii, pe continent s-au deschis mine de argint. Astfel, aceste locuri si-au adus contributia foarte rapid in evolutia sociala si dezvoltare.
Datorita unei noi tehnici de separare a metalelor pretioase, argintul poate fi extras din minereuri mult mai complexe, de la suprafata pamantului, dar si din adancime. Altfel, separarea argintului din diferite concentrate si imbunatatirea tehnicilor de rafinare electrica au dus la explozia productiei de argint de calitate in vremea pe care o trai.
O bijuterie reprezinta un dar binevenit indiferent de situatie si indiferent de persoana care o ofera sau care o primeste. Pretuirea fata de oamenii din jur capata diverse forme, sub stralucirea aurului, a argintului, a pietrelor pretioase. In fiecare cadou se ascunde o idee, se ascunde o speranta sau o dorinta. Gandurile se impletesc cu visele si aduc in fiecare zi realitatea. Si cum realitatea pleaca intotdeauna de la o simpla idee, ai grija ce porti in minte, s-ar putea sa se implineasca. Ai auzit de legea atractiei? Legea asta spune ca ceea ce gandim, atragem.
Bijuteriile Metaphora sunt obiecte incarcate de semnificatii si simboluri importante in culturile lumii de unde au fost gasite cu bucurie.
Ori bucuria traita in singuratate parca nu este bucurie, asa cum cea mai buna prajitura din lume savurata de unul singur, parca isi pierde din dulceata. Oamenii sunt facuti sa traiasca in comunitate, sa iubeasca si sa invete unii de la altii, sa daruiasca si sa se bucure impreuna de puterea sau candoarea tuturor imaginilor faurite intai in minte si apoi devenite palpabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *