De ce o vacanta in Bulgaria?

Chiar daca in momentul de fata ne aflam in mijlocul anotimpului de iarna gandurile ne pot zbura spre vara si mai ales spre concediu si spre locul in care v-om petrece concediul. Oferta agentiilor de turism este din ce in ce mai tentanta motiv pentru care alegerea destinatiei pentru petrecerea concediului de vara este o sarcina mult mai grea decat pare la prima vedere. Din punctul meu de vedere Nisipurile de Aur reprezinta una dintre cele mai bune destinatii pentru petrecerea concediului de vara, asta in conditiile in care doresti sa pleci la mare in concediu. De ce cred ca litoralul vecinilor nostri reprezinta o solutie atat de buna avand in vedere ca si in tara noastra exista litoral? Din mai multe motive, cele mai importante fiind urmatoarele:

– In primul rand apa marii este foarte curata si are un grad de claritate foarte ridicat fiind ideala pentru cei carora le plac scufundarile.
– Nisipul de pe plaja este auriu si foarte fin, neexistand pietre pe plaja ori alte elemente care sa te faca sa te simti inconfortabil in momentul in care te plimbi pe plaja ori pur si simplu stai. Acesta este unul din motivele pentru care aceasta plaja este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai bune plaje de nisip din Europa, distinctie care din punctul meu de vedere spune foarte multe despre calitatea nisipului de pe aceasta plaja.
– Hotelurile care se regasesc in aceasta statiune ofera servicii de inalta calitate, cele de 2-3 stele nefacand rabat de la acest lucru.

– In cazul in care te-ai plictisit de stat pe plaja ori in apa poti vizita atractiile turistice din zona care nu sunt deloc putine. Fosta resedinta a Reginei Maria, muzee, gradina botanica ori galeriile de arta sunt doar cateva din obiectivele turistice pe care le poti vizita in cazul in care nu mai vrei sa stai la plaja.
– Nu in ultimul rand raportul calitate pret foarte bun reprezinta pentru mine unul dintre cele mai importante motive pentru care in fiecare an profit de oferte Nisipurile de Aur Bulgaria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *