Xerox lansează DocuCentre SC2020, un echipament multifuncțional A3 accesibil pentru birouri

BUCUREȘTI, 12 ianuarie 2017 – Xerox lansează Xerox® DocuCentre® SC2020, un echipament multifuncțional A3 destinat grupurilor de lucru mici și medii, ce oferă performanță și calitate, la costuri de utilizare reduse.

Xerox DocuCentre SC2020 are o viteză de copiere/imprimare de până la 20 de pagini A4 pe minut alb-negru sau color, iar rezoluția de imprimare este de 1.200 x 2.400 dpi. În plus, echipamentul are un ecran color de 4,3” cu pictograme mari, luminoase și meniuri intuitive, care ușurează utilizarea.

”Noul multifuncțional are un design compact, oferă funcții de imprimare, copiere, scanare și e-mail și este compatibil cu soluțiile Xerox Mobile Print”, spune Bogdan Cobuz, Enterprise Business Product Marketing Manager Xerox România. ”În plus, echipamentul are integrate o serie de tehnologii și funcții inovatoare care oferă o calitate superioară a lucrărilor, la prețuri accesibile.”

Printre principalele beneficii ale lui Xerox DocuCentre SC2020 se numără:

  • Costuri reduse, consumabile și mentenanța care asigură cheltuieli totale de exploatare semnificativ mai mici față de alte echipamente multifuncționale.
  • Consumabile simplu de înlocuit și interfața tactilă intuitivă care fac ca operațiunile realizate pe echipament să fie rapide și ușoare.
  • Funcția Auditron care permite utilizatorilor să controleze procesul de imprimare prin setarea permisiunilor. De exemplu, se poate limita numărul de pagini imprimate, se pot acorda anumite permisiuni utilizatorilor înregistrați sau se pot restricționa drepturile utilizatorilor neînregistrați.
  • Tehnologia de cap de imprimare de mare precizie S-LED (Self Scanning Light Emitting Diode – diodă electroluminiscentă cu autoscanare) care face posibilă o rezoluție de 1.200 x 2.400 dpi.
  • IReCT (Image Registration Control Technology) – tehnologia digitală de control al registrației imaginilor care oferă o mai mare precizie a poziționării imaginii.
  • Tonerul EA-Eco cu tehnologie de topire la temperatură mică permite funcționarea cuptorului la o temperatură de 20°C, mai mică decât în cazul altor tonere, ceea ce duce la economii de energie semnificative.
  • Tehnologia consacrată de capete de imprimare S LED, în combinație cu tonerele EA-Eco reduce la minim consumul de energie, ceea ce înseamnă costuri mai mici pentru utilizatori și un mediu mai curat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *