Ce produse trebuie sa folosesti pentru un look natural

Femeile sunt frumoase cu sau fara machiaj. Este adevarat, unele dintre ele se machiaza des, altele doar la anumite evenimente. Unele opteaza pentru un machiaj mai bine definit cu culori puternice, vibrante iar altele merg spre un look mai natural. Orice tip de machiaj folosesti este potrivit atat timp cat tu te simti bine in pielea ta.

De asemenea este foarte important sa-ti cunosti bine tipul de ten, culoarea tenului tau si culorile care te avantajeaza cel mai bine. La Cailyn Romania gasesti toate produsele de machiaj profesionale cu o formula inovatoare, care rezista de-a lungul unei zile, in plus acum poti sa le comanzi simplu si rapid. Mai jos descoperi cateva produse de makeup care te ajuta sa ai un look natural in doar cateva minute, dar care sa reziste toata ziua.

Pentru a avea un ten perfect cu o culoare frumoasa ai nevoie de fondul de ten potrivit. Poti sa folosesti un fond de ten care nu are o acoperire mare, asta daca iti doresti un look mai natural si un machiaj nu foarte incarcat.

Un alt produs important in orice look, mai ales unul natural este mascara. Majoritatea prefera mascara de culoare neagra, pentru a scoate culoarea ochilor mai bine in evidenta. Un truc pe care il poti folosi cand aplici mascara, este sa folosesti inainte un creion de ochi de culoare alba. Daca vei contura interiorul ochiului cu creionul de culoare alba, acesta va crea iluzia de ochi mai mari si expresivi.

Balsamul de buze sau un ruj mat nud, este o alegere perfecta pentru a completa look-ul natural. Daca iti doresti ca rujul sa reziste intreaga zi indiferent daca mananci sau bei, atunci cu siguranta ar trebui sa folosesti un ruj mat.

Este distractiv sa incerci tot timpul produse noi de makeup si tehnici. In plus, daca asta te face sa te simti mai bine in piela ta, cu atat mai bine. Machiajul este o forma de expresie si creativitate si poti incerca de fiecare data ceva nou, poti jongla cu diferiti pigmenti si o multitudine de culori vibrante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *