Dai-Tech SRL face parte din prestigiosul clasament Inc. 5000 Europe


Dai-Tech SRL, companie de IT&C cu sediul in Timisoara, compania din spatele brandului nJoy este prezenta in clasamentul realizat de revista Inc. 5000 Europe.

Inc. 5000 Europe este o publicatie care realizeaza anual o lista care contine firme de succes de pe teritoriul Europei cu o dezvoltare accelerata pe o perioada de 3 ani (in acest caz din 2012-2015).

Topul Inc. 5000 Europe gratifica companiile private care au o crestere extrem de rapida in atmosfera economica europeana curenta. Mai mult, acest top reprezinta o imagine de ansamblu aupra companiilor in plina ascensiune economica.

Inc. recunoaste meritele companiilor de succes de 36 de ani, creand un club exclusivist, iar dintre milioanele de companii care isi defasoara activitatea pe teritoriul Europei, listarea in top aduce un beneficiu de imagine major. “Media procentuala de crestere este de 331% ceea ce este uluitor pentru numeroase companii avand in vedere situatia economica din ultimii 3 ani.” spune Eric Schurenberg, presedintele si redactorul-sef al Inc. Magazine. Prin intermediul acestui clasament atat potentialii parteneri cat si consumatoriii produselor sau serviciilor companiilor listate pot gasi o opinie independenta asupra activitatii brandurilor de care sunt interesati.

Incluziunea in lista Inc. 5000 Europe aduce numele companiei Dai-Tech SRL langa numeroase branduri americane de succes cum ar fi Intuit, Zappos, Under Armour, Microsoft, Timberland, Pandora, Patagonia, Oracle, dar si companii europene ca Daniel Wellington, Cabonline, Supercell, and Allied Wallet.

Compania Dai-Tech SRL a avut o crestere de 702% de-a lungul a 3 ani, iar oamenii care o reprezinta is doresc sa mentina aceasta crestere prin realizarea de produse de calitate si prin respectul aratat fata de clientii si partenerii sai. “Suntem onorati de listarea companiei noastre in cadrul topului Inc. 5000 Europe pentru firmele in ascensiune. Suntem mandri de realizarile noastre, de brandul nJoy si de echipa din spatele proiectelor Dai-Tech. Cresterea sustinuta din ultimii ani ne sporeste increderea atat in ceea ce facem cat si in cum ne realizam obiectivele, colaboratorii nostri putand miza pe noi si pe performanta strategiei noastre.” au declarat reprezentantii Dai-Tech SRL.

Pentru a face parte din prestigiosul clasament Inc. 5000 al companiilor private europene cu cea mai rapida crestere, o firma trebuie sa aiba sediul in Europa, sa fie privata si sa fi generat o cifra de afaceri de minim de 200.000 de euro in 2012 si 2.000.000 de euro in 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *