Huawei P10 este disponibil pentru precomanda la Vodafone Romania

  • Precomenzile pot fi inregistrate intre 27 martie si 5 aprilie, iar primii clienti vor primi gratuit un smartwatch Huawei Fit

Incepand cu 27 martie, Huawei P10, cel mai nou terminal al producatorului chinez, este disponibil pentru precomanda pentru utilizatorii Vodafone Romania. Primii clienti care inregistreaza o precomanda vor primi gratuit un smartwatch Huawei Fit.

Noul Huawei P10 are un design atragator, cu finisaje premium realizate prin utilizarea in premiera in industrie a tehnologiei de finisare Hyper Diamond-Cut. Clientii Vodafone Romania vor putea opta pentru una dintre cele doua variante de culori, si anume Graphite Black si Mystic Silver.

Huawei P10 ofera un sistem dual-camera Leica, ale carui functii inovatoare vor ajuta la realizarea fotografiilor de tip portret la cele mai inalte standarde calitative. Totodata, noul smartphone dispune de o camera frontala Leica pentru fotografii de tip selfie de cea mai inalta rezolutie. Tehnologia dual-camera dispune de un senzor RGB de 12 MP si de unul monocrom de 20 MP, fotografiile realizate fiind expresive si clare, indiferent de conditiile de iluminare. Mai mult, noul smartphone Huawei are functii de detectie faciala 3D si iluminare dinamica.

Huawei P10 va fi disponibil in magazinele Vodafone din toata tara, in magazinul online de pe www.vodafone.ro si in magazinele partenerilor, la un pret incepand de la 144 Euro impreuna cu abonamentul Red 49. Precomenzile pot fi inregistrate intre 27 martie si 5 aprilie, iar primii clienti vor primi gratuit un smartwatch Huawei Fit, care monitorizeaza orice tip de activitate fizica, calitatea somnului si ritmul cardiac, fiind primul dispozitiv care a obtinut certificarea TÜV-WT, ce atesta fiabilitatea si precizia de operare.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone are divizii in 26 de tari, 49 de retele partenere in intreaga lume si operatiuni de broadband fix in 17 tari. La 31 decembrie 2016, Vodafone avea 470 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 14,3 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *