Laminatoare

Cand doriti sa pastrati un document o perioada mai lunga de timp, pentru a preveni degradarea sa, mai ales daca in cazurile in care este solicitat si manevrat des, cea mai potrivita alegere este laminarea acestuia. In acest caz trebuie sa va adresati unui magazin sau unitati care ofera si astfel de servicii. Pentru a lamina un document, o legitimatie , un ecuson, etc aveti posibilitatea de a opta pentru serviciile oferite de un laminator, respectiv pentru laminarea la cald sau la rece.

pin.ro pune la dispozitia clientilor sai mai multe tipuri de aparate pentru laminat: laminatoare comerciale din rola la cald, laminatoare compacte cu functie dubla cald-rece, laminatoare havy duty cu functie dubla cald-rece sau laminatoare profesionala la rece/cald, la preturi foarte accesibile. Aceste tipuri de dispozitive permit laminarea pe diverse dimensiuni si pot fi folosite atat pentru laminarea hartiei si cartonului, cat si pentru alte tipuri de materiale, unele chiar textile.

In cazul in care detineti o afacere in domeniul biroticii, oferind clientilor servicii de imprimare, copiere, cutter-plotter, etc, achizitionarea unui laminator este o investitie foarte potrivita. In acest fel veti putea oferi clientilor dumneavoastra servicii complete, indiferent de cererile acestora. De exemplu, puteti folosi laminatoarele si la scara mai mare si sa nu va rezumati doar la documente sau ecusoane, putand oferi clientilor posibilitatea de a lamina afise, postere, reproduceri, etc de mai mari sau mai mici dimensiuni.
In functie de tipurile de servicii pe care doriti sa le oferiti, puteti opta pentru laminarea la cald sau la rece. In cazul in care doriti sa oferiti solutii complete clientilor, cele mai potrivite laminatoare sunt cele cu functie dubla cald-rece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *