Rujul mat si rezistent la transfer- un must al anului 2017

Rujurile mate au castigat suprematia in ultimul an, iar tendintele au evoluat, lasand in urma rujurile stralucitoare cu aspect de gloss. Toate femeile isi doresc acum un ruj rezistent la transfer, care sa fie mat si care sa reuseasca sa le puna cat mai bine in evidenta voluptatea si frumusetea buzelor. Un ruj bine ales poate sa confere un plus de frumusete si de senzualitate oricarei femei. Nici un barbat nu va rezista tentatiei de a va privi buzele si a va sorbi vorbele.

Rujurile mate rezistente la transfer, de la Cailyn, sunt realizate dintr-un amestec special de ingrediente, care le confera o textura cremoasa, foarte fina si un aspect extraordinar de senzual. Aceste rujuri se usuca extrem de repede dupa aplicare si rezista foarte multa vreme pe buze, chiar daca dumneavoastra mancati sau beti, astfel incat chiar si la multe ore dupla aplicarea rujului buzele dumneavoastra vor arata la fel de frumoase si de proaspete, ca atunci cand le-ati rujat. Nuantele de rujuri disponibile sunt ca o adevarata explozie de culoare pe buze si acopera foarte bine intreaga suprafata a acestora, conferind un aspect uniform, mat si senzual. Rujurile mate Cailyn sunt astfel concepute incat sa fie foarte usor de aplicat, nu sunt lipicioase si nu lasa o senzatie neplacuta pe buze, dar le asigura acestora o hidratare optima.

Formula acestor rujuri este una speciala, ceea ce le face sa fie rezistente la transfer, sa nu pateze sau sa se intinda inestetic, oferind un aspect elegant si proaspat pe parcursul intregii zile. Este suficienta doar o singura si simpla aplicare, realizata dintr-o singura miscare, iar buzele dumneavoastra vor avea un aspect elegant si mat pentru o perioada lunga de timp. Veti putea chiar concura cu cele mai in voga modele si actrite daca veti alege rujurile mate de la Cailyn!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *