Axis şi HID Global lansează în premieră o soluţie integrată de control acces IP

Foto3
Axis Communications, lider global în echipamente video de reţea, va lansa, cu prilejul evenimentului IFSEC International 2017, o soluţie de control acces ce integrează produse Axis şi HID Global. Astfel, angajaţii companiilor îşi vor putea folosi telefoanele sau alte echipamente mobile ca şi carduri de acces.
Echipamentele mobile şi smartphone-urile au devenit omniprezente, iar funcţionalităţile lor continuă să evolueze. Acum, aceste dispozitive pot fi folosite în aplicaţii multiple, pornind de la plăţi contactless şi până la oferirea de informaţii medicale. Prin integrarea produselor HID Global Mobile Access, Axis a dezvoltat o soluţie care combină mobilitatea, atât de apreciată de utilizatori, cu nivelul de securitate pe care companiile îl cer.

“Axis şi HID şi-au unit forţele pentru a dezvolta soluţii IP de control acces, având la bază fundamentul platformelor deschise. Nivelul de adopţie al soluţiilor mobile creşte, iar acest parteneriat demonstrează nivelul de inovaţie pe care ambele companii îl pot aduce”, a declarat Stephanie Hensler, Axis Communications Director of Business Development, Access Control.
Produsul creat de HID şi Axis este primul de acest gen din lume, fiind o soluţie IP end-to-end. Soluția include toate funcţionalităţile necesare unei organizaţii, indiferent de mărimea ei. Astfel, poate fi folosită atât în cadrul IMM-urilor, cât şi în cadrul companiilor multinaţionale.

Soluţia este compusă din:

Produsele Axis:
o Controller de reţea AXIS A1001. Acesta poate permite/ limita accesul persoanelor în anumite zone configurabile pe intervale orare;
o Aplicaţia AXIS Entry Manager este integrată cu HID Mobile Access® Portal şi este folosită pentru configurarea sistemelor, adăugarea de utilizatori şi gestionarea ID-urilor mobile.
Produsele HID Global:
o HID iCLASS SE® şi/ sau cititoare multiCLASS SE®;
o HID Mobile Access® Portal;
o Aplicaţia HID Mobile Access®, disponibilă în Apple® App Store şi Google® Play.
Soluţia stochează credenţialele de acces pe dispozitivul mobil. Acest proces îmbunătăţeşte confortul utilizatorilor, reduce costurile pentru angajatori şi oferă un nivel de securitate superior. Soluția este disponibilă la nivel global, iar în cadrul standului Axis #E100 de la IFSEC International 2017 vă invităm la demonstrații.

Despre Axis Communications
Axis este lider mondial în echipamente video de rețea, oferind soluţii inteligente și sigure, contribuind în mod direct la tranziția către soluții digitale de supraveghere. Produsele și soluțiile video profesionale AXIS sunt dezvoltate în jurul unei platforme inovatoare și deschise.
Axis are peste 2.700 de angajați în peste 50 de birouri din lume și cooperează cu peste 90.000 de parteneri din toată lumea. Compania Axis a fost fondată în anul 1984 în Suedia și este listată la bursa NASDAQ OMX Stockholm sub numele AXIS www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *