Centrul de Limbi Străine Echo te invata cele mai vorbite limbi ale lumii

Este cumplit sa pleci in vacanta, fara sa-ti faci temele la limbi straine. Sa vizitezi o alta tara si sa nu poti sa-i saluti pe locuitorii ei in limba materna, sa intrebi unde este gara sau sa ceri ajutorul in cazul in care te-ai ratacit de grup reprezinta un handicap sever.

Centrul de Limbi Străine Echo este deschis 50 de saptamani pe an si ofera atat adultilor si copiilor, cat si companiilor cursuri de limbi straine. Un curs de limba engleza nu este necesar doar celor care ajung la Londra. Limba lui Shakespeare se vorbeste in toata lumea si face diferenta adesea la angajare. Ea a devenit limba negocierilor si in Romania. Si in cazul inscrierii la studii postuniversitare este necesar un certificat de competente lingvistice, obtinul in urma unui examen serios care cuprinde probe complexe: cititit, tradus, exprimare in limba straina aleasa de candidat.

Un curs de limba germana reprezinta un punct forte la CV. In Romania exista putine scoli in care se prada limba germana, dar cei care o stapanesc isi gasesc posturi foarte bine platite. Stapanind la perfectiune germana vei fi independent in timpul excursiilor din Germana. Un intermediar la negocieri sau cumparaturi nu este de dorit sub nicio forma.

Centrul lingvistic ofera si cursuri de limba franceza organizate de catre profesionisti. Discutand cu romanii care lucreaza in Franta au spus ca este diferenta mare fata de ceea ce au invatat in gimnaziu sau la liceu si limba vorbita pe strazile Parisului. Cu siguranta ca meditatorul care se respecta introduce cursantul in atmosfera strazii tarii respective.

Nu avem nevoie de limba dictionarelor sau a cartilor, ci de schimburile cotidiene dintre vorbitori. Centrul de Limbi Străine Echo pregateste cursanti pentru dialog cu cetatenii straini pe care-I intalneste.
Cum sa te aventurezi sa pleci la munca in Spania, fara cursuri spaniola? Oamenii care nu fac cursuri inainte de a pleca se expun la un discomfort ridicat im timpul comunicarii cu localnicii. Chiar si menajera trebuie sa inteleaga ce se asteapta de la ea. Vorbitul prin semne nu caracterizeaza omul modern.

Inainte de a pleca la Roma, inscrie-te la un curs de limba italiana! In plus italiana este asa de muzicala! Sa intelegi cat mai bine explicatiile ghidului, sa admiri Columna lui Traian in italiana si sa vorbesti italiana pe strazile Venetiei este minunat!
Centrul de Limbi Străine Echo efectueaza si traduceri responsabile pentru clienti.

Alte articole despre cursuri de limbi straine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *