Donati jucarii!

Sunt sigura ca fiecare dintre noi avem undeva intr-un sac sau o cutie puse bine deoparte jucarii inca de cand eram copii, pe care le pastram din diverse motive, numai de noi stiute. Cu siguranta, marea majoritate le pastreaza pur si simplu din punct de vedere sentimental, deoarece au crescut cu ele.

Cu siguranta, acesta este motivul pentru care de-a lungul timpului am pastrat absolute toate plusurile primite cadou. Am avut o pasiunepentru acestea, pasiune de care toti apropiatii mei au stiu. Astfel, am putut strange o colectie destul de impresionanta de plusuri care pana acum cativa ani au ocupat o buna parte a camarii si desi la fiecare curatenie generala, mama mea incerca sa ma convinga sa le dau cadou sau macar sa le pastrez undeva la tara, nu am reusit sa ma dezlipesc nici macar de unul dintre ele. Nu trebuie sa mai specific si faptul ca fiecare maimutoi in parte avea nume si o insemnatate anume.

Daca este ceva ce misca mai mult decat sa vad un maimutoi dragut pe care il cumpar instant, este gandul ca poate alti copii nu se pot bucura de plusuri. Si astfel, am decis sa imparta tot ceea ce eu tin fara un scop anume. Sa fim seriosi, cand vom avea copii cu siguranta vor aparea tot felul de lucruri noi si vor primi si ei la randul lor numeroase plusuri. Deci, ideea de a lepastra pentru viitori nostri copii ar trebui omisa din start. Asadar, periodic, am donat de-a lungul anilor plusuri pe care le-am strans inca de cand eram copil si le-am tinut la pastrare. Exista numerosi copii care nu au posibilitatea de a-si achizitiona un maimutoi, iar primirea a cel putin unui poate insemna foarte mult. Si cu siguranta nu exista o implinire mai mare decat sa vezi bucuria din ochii unui copil in momentul in care a primit ceva. Sau cel putin sa stii ca tu ai facut acel gest. Deoarece de multe ori nici nu stiu exact unde merg acele jucarii. Am donat saci intregi de jucarii si hainute la o biserica, stiind ca toate acelea vor merge la oameni nevoiasi. Si recomand sa se faca acest lucru, indiferent de putin care se doneaza.

Si internetul este de mare ajutor in astfel de cazuri. Exista numeroase site-uri cu jucarii online care periodic au promotii jucarii, oferte care iti permit sa achizitionezi en-gros, la preturi incredibil de mici seturi de jocuri, jucarii sau plusuri, care pot fi luate special pentru astfel de cauze. Iar pentru cei care au posibilitatea, aceasta este o ocazie perfecta de a face o fapta buna.

Asadar, donati! Oricat de putin. Nu conteaza volumul, cantitatea ci doar sa fie un gest facut din inima. Din nefericire, exista atat de multe familii nevoiase, in care exista copii care poate nu au vazut mai mult de 2-3 jucarii in toata copilaria lor. Iar daca voi va numarati printre cei mai norocosi, puteti oricand sa impartiti acest noroc cu cei care au nevoie. Sa faci bine nu te costa nimic. Din pacate, niciodata nu ii vom putea ajuta pe toti cei care au nevoie. Daca am adus un gram de fericire cel putin unei familii, atunci ne putem considera niste persoane implinite. Nu este nimicmai satisfacator decat sa stii ca ai ajutat pe cineva si ai facut-o din suflet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *