AOC prezintă noi membri ai gamei premium de monitoare de gaming AGON în Köln

AG352QCX_front
AOC o să fie din nou prezent la ediția de acest an a gamescom cu o selecție de monitoare de gaming. De la modelele de 25” cu rate de refresh de 240 Hz care se laudă cu tehnologii precum FreeSync sau G-SYNC pentru jucătorii competitive, până la modelele curbate de 35” cu format 21:9 în rezoluție 1080p sau 1440p, linia de top a AOC, AGON, oferă un monitor potrivit pentru nevoile oricărui jucător. Cu noile adăugiri, AOC subliniază obiectivul său de a-și consolida poziția pe piața globală a monitoarelor de gaming.

Anul acesta, editorii se pot bucura de o previzualizare a membrilor din familia AGON ce urmează să fie lansați: în primul rând, un ecran curbat cu timp de răspuns de 0,5 milisecunde, rată de refresh de 165 Hz, rezoluție de 1440p și tehnologie HDR. În al doilea rând, un model de 27” cu rezoluție 4K UHD, rată de refresh de 144 Hz și tehnologie HDR.

HDR (High Dynamic Range) este cea mai recentă îmbunătățire în tehnologia ecranelor și poate produce imagini cu niveluri extrem de ridicate de contrast,apropiate de percepția ochiului uman. Cele mai noi console de jocuri și noi plăci GPU sprijină pe deplin suportul HDR alături de cel 4K. Cu aceste noi monitoare, editorii pot avea, de asemenea, o primă vizionară a seriei AGON 3 cu un design complet nou. In curand, va fi la tine in casa.

Echipa AOC va fi încântată să ofere o previzualizare a acestor noi modele atât în ziua dedicată presei, 22 August 2017, cât și în următoarele zile dedicate publicului larg, între 23 și 26 August 2017.

AOC o să fie prezent în cadrul a trei separee; în zona Games Industry Business Lounge, la standul Sound Blaster și standul Media Markt.

Vizitatorii pot testa monitorul de 24.5” cu rată de refresh de 240 Hz și tehnologie FreeSync AG251FZ, monitorul curbat de 25” AG352QCX și monitorul de 27” cu 144 Hz și FreeSync AG271QX la standul Sound Blaster.

Alfonso Clemente, Product Manager pentru AOC, precum și alți membri ai echipei AOC sunt disponibili pentru discuții și interviuri cu presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *