Cumparam ceasurile folosite de tine!

Sa nu ti se para greu de crezut vestea uimitoare pe care o afli de la noi! Cumparam ceasuri folosite, purtate de tine. Stiu ca le tii in caseta cu bijuterii sa nu le pierzi. Candva te-ai mandrit cu ele, acum au devenit obiecte nefolositoare. In lada de zestre a bunicii pe care ai depozitat-o in podul casei se afla un ceas de birou de 100 de ani, ceasuri de buzunar, ceasuri sub forma de inele. Sunt piese vechi, unele de colectie, altele pline de amintiri. Au nevoie de un impuls ca sa o porneasca din loc, iar specialistii nostriti le repara, apoi le cumpara.

Te rog sa duci vestea mai departe, ca nimeni sa nu mai arunce ceasurile vechi! Orice roman care are un ceas de prisos sa ne caute mai intai online, sa ia datele de contact si sa discute cu noi. Ne putem auzi la telefon: (+4) 0725.287.287, (+4) 0749.300.632, putem conversa pe chat ca niste prieteni buni sau poti complete cererea, iar noi iti vom face o oferta de pret.

Cel mai bun pret, am vrut sa-ti spun. Evaluarea marfii tale este gratuita. Dupa ce am stabilit suma, iar tu ai trimis cererea, ne intalnim la cea mai apropiata locatie a noastra de domiciliul tau si rezolvam simplu: tu ne dai ceasul, iar noi iti dam banii.

Evident ca pastram legatura fiindca vei mai avea vreodata bunuri de vandut sau de amanetat si mai ales nevoie de bani. In general, clientii nostri foarte multumiti de colaborarea ne recomanda prietenilor prietenilor lor, familiei si cunoscutilor.

Suntem cumparatori de buna credinta, de aceea este bine sa tinem legatura. Avem numeroase locatii in Bucuresti si una in Alexandria, plus proiecte de extindere fiindca romanii au nevoie de ajutorul nostru in intreaga tara. In Bucuresti va asteptam sa ne vindeti ceasurile dumneavostra la cele 12 Case de Amanet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *