La Pergola

Nu este locuitor al orasului care sa nu poposeasca La Pergola, terasa minune facuta din pergole retractabile aluminiu furnizate de PERGOSOLE SRL.
Asazata in mijlocul unei gradini cu flori, sistemul natural de aerisire aduce tot parfumul trandafirilor si reginei noptii la mesele consumatorilor. Trei pergola retractabile aluminiu R 200 PERGOLIFE sunt asezate una langa cealalta, iar in noptile racoroase, membrana mobila lasa cerul cu luna si stelele la vedere. Cand se organizeaza nunti, botezuri sau aniversari, focurile de artificii de-aici sunt magnifice, iar proprietarii le incurajeaza fiindca sistemul este ignifug.

In pergola te simti protejat si liber, adapostit si racordat la natura. Am discutat cu intreprinzatorul si mi-a spus ca este cea mai economica si functional idee de organizare a unui local estival, in plus, clientii sunt serviti la terasa de la jumatatea primaverii, pana toamna tarziu. Ideea i-a venit de la scoala de vara organizata in oras. Activitatile copiilor in aer liber se desfasurau la adapostul pergolelor din aluminiu. Chiar si piscina gonflabila se afla sub pergola ca micutii sa nu faca insolatie, numai ca era vorba de un alt tip de pergola, pergola retractabila aluminiu Pergobeach, de dimensiuni mai reduce 4m/4m autoportanta.

A plecat de la acesta idee si s-a documentat ce anume sa aleaga, fiindca exista si pergola din lemn, dar aluminiul este mai bun fiindca:
-este usor, isi pastreaza aspectul elegant si nu se strica in timp
-retine caldura excesiva, avand particularitati termoizolatoare
-blocheaza radiatiile solare nocive.

Imi dau seama acum, dupa fluxul de consumatori de La Pergola ca patronul are dreptate. Cu siguranta ca magia locului este determinate de faptul ca sub pergolele din aluminiu oamenii se simt bine la orice ora din zi si din noapte. Preturile de La Pergola sunt putin piperate fiindca oamenii dau buzna aici, asa ca trebuie sa gandesc avantajos pentru toata familia mea.

Ce ar fi sa avem si noi pergola noastra cumparata de la PERGOSOLE SRL pe care sa o asezam aproape de gradina cu flori? Mana Maicii Domnului si crinii ne imbata cu parfumul lor dulce, gratarul asteapta sa fie folosit, limonada cu zmeura sau menta putem face si noi. Sa ne mutam La Pergola acasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *