Terapia cu pietre semipretioase

Dincolo de frumusetea lor, pietrele semipretioase vindeca anumite afectiuni, au rolul unor talismane si pot inlocui cu succes ritualuri de magie alba.
Ametistul, una dintre cele mai frumoase si binefacatoare pietre semipretioase ofera purtatoarelor un farmec aparte printr-un ritual simplu. Bijuteria noua se pune intr-un pahar cu apa neinceputa (luata direct din izvor, sticla sau fantana) si se lasa un sfert de ora. Dupa aceea cu apa magica se spala fata, iar efectele magiei vor fi garantate.

Talisman pentru zodiile Berbec, Taur si Varsator, ajuta tuturor purtatorilor sa aiba succes in afaceri, liniste sufleteasca si stabilitate. Ametistul actioneaza ca o piatra semipretiosa omnivindecatoare. Ea inlatura insomnia, durerile puternice de cap, reduce caderea parului, alina durerile de stomac si linisteste sistemul nervos central. Este posibil ca proprietatile sa fie determinate de culoarea placuta, nunatele ametistului fiind de violet, lila, mov, levantica, dar si purpuriu.

Se recomanda ca piatra sa fie purtata in apropierea organelor afectate de boala sau de suferinta. Desi ofera o terapie complexa, ametistul costa putin, fiindca vindecarea are la baza generozitatea. O bratara de 12 mm costa 26,90 lei, colierul lacrima Ametist 38, 50 lei, iar un inel oval cu ametist 4,40lei. Se spune ca daca daruim bijuterii cu Ametist, puterea vindecatoare a pietrei semipretioase are efect dublu asupra noastra.

Acvamarinul este supranumit Beril nobil si seaman cu apa marii, de aici si denumirea sa. Poate fi purtat de zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Balanta si Varsator. Bijuteriile cu acesta piatra semipretioasa functioneaza ca talismane pentru cei care calatoresc mult. Purtatorul acestei pietre este binecuvantat din belsug cu pace, curaj si capacitatea de purificare fizica ( a organismului, detoxifiere), dar si emotionala( alungarea sentimentelor rele si a energiilor negative). Fobiile, cosmarurile si depresiile sunt diminuate sau anulate, in functie de consecventa cu care sunt purtate bijuteriile cu aceste pietre semipretioase.

Preturile bijuteriilor cu Acvamarin sunt simbolice, raportate la frumusetea si virtutiile terapeutice ale acestora: bratara de 12 mm, costa 66, 80 lei, iar cerceii tortita de 10 mm, 5,80 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *