Rochii de vara ieftine

Vara avem nevoie de multa imbracaminte adecvata temperaturilor ridicate fiindca in zilele toride ne schimbam de mai multe ori pe zi. Transpiram, ne umplem de praf si nu putem sa purtam o rochie de dimineata pana seara.
Acesta este motivul principal pentru care avem nevoie de rochii elegante ieftine, iar alt motiv este acela ca trebuie sa fim mereu frumoase: curate, elegante si frumoase.

In sezonul estival avem nevoie de mai multe rochii din materiale prietenoase, care nu ne fac sa traspiram abundent, nu ne produc mancarimi sau roseli pe piele si in care ne simtim bine.
Rochiile sport care urmaresc lejer linia corpului sunt indicate pe strada si acasa, asortate cu o palarie si cu ochelari de soare. Fiindca in magazinul Unic Top o astfel de rochie costa 50 de lei, ne putem alege mai multe, in functie de culorile care se poarta si care ne avantajeaza.

Sa incepem cu nuanta vedeta a anului 2017: roz pudra, sa continuam cu rosu love, gri love si bleumarin. Ultima o purtam in diminetile racoroase, fiindca stim foarte bine ca imbracamintea inchisa la culoare atrage soarele.
La fel de frumoasa este si rochia turcoaz, cu volan pe spate. Culoarea aminteste apa marilor si oceanelor si seninul cerului. Costa 65 de lei. Fiindca materialul este usor elastic, iar croiala urmeaza placut linia corpului, marimea este universala. Un alt avantaj al acestor rochii, in afara de faptul ca sunt ieftine, la moda si placute la purtat este si acela ca nu te fac grasa, ci ascund formele mai plinute.

Pare de necrezut ca o rochie costa mai putin decat un tricou, dar magazinul are cele mai bune si ieftine produse de imbracaminte. La alti distribuitori am vazut tricouri sau camasi care costau intre 100-150 lei, cat doua-trei rochii de aici.
In plina vara trebuie sa ne facem provizii de rochii ieftine si elegante!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *