Rochiile perfecte pentru domnisoarele de onoare

Rochiile perfecte pentru domnisoarele de onoare
Mireasa este pregatita pentru ziua cea mare si a ales deja cele mai bune prietene sa-i fie domnisoare de onoare. Sunt persoane dragi, apropiate si de incredere. Greul abia acum incepe si consta in punerea la punct a tuturor detaliilor, care sa faca din ceremonie un eveniment 100% reusit impreuna. Hotararile se iau in echipa, fiindca asa este corect cand se actioneaza in echipa.

De pilda trebuie gasite rochii domnisoare de onoare . Cum se exprima perfectiunea in cazul acesta, al rochiilor, ca domnisoarele au fost alese fiindca sunt perfecte?

1) Sa fie rochii frumoase si elegante, care pot fi modificate pe parcursul zilei, sa para diferite si sa nu coste mult.
Relatiile dintre mireasa si suita sa nu trebuie sa se strice din cauza rochiilor pentru domnisoarele de onoare: daca acestea insista sa-si achite rochiile, mireasa trebuie sa dea dovada de tact si sa aleaga un pret mai mic, pentru a nu-si pune prietenele in dificultate.

Un pret situat in intervalul 110-130 lei este rezonabil. Dupa ce mirii au stabilit tematica cromatica a localului, aranjamentelor florale si a meniurilor, rochiile perfecte vor fi alese in ton cu aceasta sau in contrast, de aceea este bine ca in magazin sa fie rochii in culori placute si variate, care se regasesc in urmatoarea lista: roz prafuit, roz pal, lila, galben mov, verde, albastru, rosu, bordo, turcoaz, corai, piersicuta, navy blue, somon, ciclam, oranj.

Cum perioada premergatoare nuntii se caracterizeaza prin multa alergatura si stress, iar timpul este limitat, ar fi ideal ca rochia perfecta, dupa ce a fost comandata, sa fie adusa acasa gratuit. Evident ca daca se acorda si o reducere la un numar mai mare de rochii este bine venita, stiut find ca domnisoarele de onoare trebuie sa se si coafeze, sa-si faca unghiile si sa pregateasca un dar consistent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *