Salariu injumatatit de comisioane

Ai ales sa pleci, sa lucrezi in strainatate fiindca nu aveai alta alternativa financiara. Riscati sa pierdeti casa, iar in calitate de cap al familiei, nu puteai sa permiti asta. Drept e ca ai stiut ca va fi greu, dar nu aveai alta solutie.
Departe de casa, iti gatesti si iti speli singur si iti este dor de ceilalti. Pierzi cea mai frumoasa perioada din viata copiilor, desi ai fi vrut sa-i vezi crescand, sa te duci la serbare cu ei, sa-i scoti in oras si sa le spui povesti.

Lucrul care te nemultumeste cel mai tare este ca salariul iti este injumatatit de comisioane: comision de gasire a locului de munca, cota parte din salariu celui care ti-a gasit loc de munca fiindca ai facut greseala sa semnezi contractul si esti om de onoare care-si tine cuvantul dat, chiar daca iese-n pierdere.

Acum intelegi ce inseamna locuri de munca strainatate fara comision. Si tu ai dori ca tu si familia ta sa va puteti bucura in totalitate de munca ta. Abia acum, cand te simti folosit, exploatat, realizezi ca ar fi trebuit sa nu te increzi in necunoscuti, sa nu apelezi la intermediari necinstiti, ci sa cauti singur un loc de munca pe www.vijobs.ro. Aici nu sunt premise comisioanele. Este o platforma serioasa, autorizata care realizeaza intalnirea angajatorului serios cu candidatul de munca serios care doreste sa lucreze.

Tot ce ti-a ramas este sa astepti sa treaca acesta perioada nefasta de injumatatire a salariului si sa postezi anunt pentru cerere de munca pe site, primele trei fiind gratuite. Sigur ai sa urmaresti si toate locurile de munca bine platite, disponibile in strainatate.

Si te-ai gandit sa mai faci un lucru util. Sa le spui tuturor sa nu accepte injumatatirea salariului prin plata comisioanelor, iar cand vor sa se sacrifice pentru binele familiei, sa caute locuri de munca strainatate fara comision!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *