HP lansează laptopul OMEN X: un echipament super performant pentru pasionații de gaming

Noul dispozitiv le oferă entuziaștilor de gaming puterea desktop-ului pe un laptop

Koln, Germania, 22 August, 2017 — HP Inc. lansează astăzi cel mai nou laptop de gaming, OMEN X by HP Laptop. Construit pentru pasionatii de gaming care caută performanță de top, laptop-ul OMEN X este proiectat cu tehnică avansată în privința capacității termice, oferind posibilități de overclocking CPU și GPU și opțiuni de memorie suplimentară pentru o performanță de neegalat în gaming, cu un desing de excepție.

OMEN X Laptop_Heroic_FrontLeft_Red
Gamerii competitivi au nevoie de configurație optimă și de performanță la nivel de desktop pentru a avea un număr ridicat de cadre pe secundă (fps) timp de răspuns cât mai scăzut pentru a face față cu success competiției. De asemenea, gamerii profesioniști râvnesc după un dispozitiv care nu compromite performanța în favoarea mobilității. Studiind modalitatea în care gamerii concurează la cele mai înalte niveluri, HP a creat un dispozitiv care să răspundă nevoilor lor, în timp ce livrează componente exclusiviste, tehnică avansată în privința capacității termice, display-uri rapide, o tastatură mecanică, total customizabilă, și software-uri care permit hardware-ului să ofere performanțe de top în toate aspectele de gaming.

“Esports este una dintre categoriile care cresc rapid în gaming și suntem încântați de popularitatea produselor din familia HP OMEN ”, a spus Anne-Sophie Hadberg, head of Consumer Personal Systems EMEA, HP Inc. “Odată cu lansarea laptop-ului OMEN X, HP inovează în puncte cheie pentru performanță, design industrial și customizabilitate care odată erau posibile doar pe desktop, pentru a le oferi gamerilor un sistem competitiv. ”
OMEN X Laptop_CoreSet_LeftProfile
Inginerie pentru performanță în gaming
Ultimele titluri AAA și turneele de esports cer echipamente puternice din punctul de vedere al procesorului și al plăcii video, așa că HP a echipat laptopul OMEN X cu tehnologie de top și capacități de ajustare customizabile care includ:
• Software OMEN Command Center care poate duce hardware-ul până la limita superioară de performanță, cu posibilitatea de overclocking CPU5, , pentru optimizarea traficului rețelei de gaming cu un booster de rețea pentru a reduce timpii de așteptare în jocurile online și pentru comanda sistemui de iluminare customizabil pentru a simplifica controlul asupra jocului.
• Procesor Intel® de a 7 a generație Intel® Core™ i7 CPU, opțiuni XMP pentru memorie overclocking5 și profile testate până la DDR4-2800, și posibilități de overclocking GPU până la NVIDIA® GeForce® GTX 1080 – ideal pentru jocuri rapide și multi-player care merg la rezoluții 4K.
• Opțiunea RAIDO SSD pentru pornire ultra-rapidă a sistemului de operare și a jocului și opțiuni de stocare PCIe SSD + HDD pentru capacitatea masivă de stocare și reacție rapidă de răspuns.
• Management termic pentru a duce capacitățile hardware dincolo de limitele setate în fabrică, inclusiv ventilatoare de înaltă performanță pentru a crește fluxul de aer și o cameră de vapori integrată cu patru țevi termice de 3.5 mm, care îmbunătățesc transferul termic de la GPU și CPU la radiatoarele montate în cele patru colțuri din spate.

Creat pentru experienta multi-senzorială
Gaming-ul este o experiență multi-senzorială, astfel încât HP a optimizat laptopul OMEN X pentru experiențe VR pentru toate configurațiile, incluzandcaracteristici care îmbunătățesc experiența de gaming și limitează intervenția stimulilor externi pentru o imersiune completă:
• Iluminare de background a tasturii, cu LED RGB, cursa de 2.5 mm la apasarea tastelor, taste cu comutatoare mecanice pentru a oferi feedback instant și confort pentru sesiuni intense de gaming; LED RGB pentru tastaturi customizabile; taste macro distincte, programabile; roll-over N-Key pe fiecare tastă pentru funcții anti-ghosting
• Afișaj 4K 3 opțional pentru redarea unui conținut de rezoluție înaltă, sau 1080p cu o frecvență de 120Hz, pentru rate de refresh ridicate, compatibile cu NVIDIA® G-Sync™.
• Experiența de joc cu căștile DTS Headphone:X® la 360 de grade, sunet surround captivant cu orice tip de căști, sau folosirea pur și simplu a difuzoarelor Bang & Olufsen integrate.
• Tehnologia HP Audio Boost cu amplificare discretă, ce permite reglaje performante ale volumului.
• Un capac transparent pentru a vedea în interiorul laptopului, cu lumini customizabile; finisaj de aluminiu pentru aspect premium care poate fi personalizat și customizat pentru gamer-ul individual.

Conceput pentru expansiune
Pentru a oferi gamerilor un avantaj constant în competiție, laptopul OMEN X este conceput pentru expansiune, capabilitațile sistemului și piesele de schimb fiind ușor de upgradat:
• Panou de acces unic pentru HDD, SSD-uri și RAM, astfel încât toate componentele de schimb să fie ușor de accesat, chiar de catre utilizator, fara a pierde garantia
• Selecție generoasă a porturilor ce suportă până până la patru ecrane externe
• Posibilitatea de a conecta o gamă extinsă de accesorii pentru gaming: trei porturi USB 3.0 de tip A, două Thunderbolt™ 3-certified USB 3.1 Tip C™, HDMI 2.0a cu suport HDR, Mini DisplayPort™, RJ45 și un cititor de carduri multi-format
• Conectori separati pentru microfon și căști (intrare/ ieșire) pentru a susține cele mai recente căști de gaming sau boxe externe

Laptopul OMEN X este așteptat să fie disponibil in Romania în luna noiembrie, începând de la 2,799 Euro.
OMEN X Laptop_CoreSet_FrontLeft
OMEN Challenge la Gamescom 2017
„OMEN Challenge” se întoarce la Gamescom 2017 pentru a testa abilitățile jucătorilor profesioniști ca niciodată până acum. Unii dintre cei mai buni jucători de CS:GO se vor confrunta încă odată cu o experiență de gaming extrema, în care abilitățile lor mentale și fizice vor fi împinse până la limită în cursa pentru măreție și glorie. Acest turneu va provoca gamerii profesioniști să-și testeze abilitățile de dexteritate, strategie, lucrul în echipă, auto-control și rezistență.

Patru echipe de elită CS:GO – Team Dynasty, MouseSports, Flipsid3 Tactics și Penta Sports – se vor confrunta timp de trei zile, culminând cu o provocare finală pentru a desemna câștigătorul competiției OMEN din acest an. Limitările le vor fi testate în moduri unice, pentru a dovedi că echipa lor are capacitatea de a domina jocul.

Concursul OMEN Challenge va avea loc la standul OMEN B51, Sala 8, la Gamescom in Koln, Germania. Întrecerile vor avea loc miercuri, 23 august și joi, 24 august, între orele 5: 00-8: 00 p.m., ora locală, iar finala se va desfășura vineri, 25 august, între orele 5: 00-8: 00 p.m. ora locală. OMEN Challenge poate fi văzut și pe Twitch la www.twitch.tv/omenbyhpeurope.

(1) Este necesară conexiune la internet care nu este inclusă.
(2) Tehnologia Multi-core este destinată îmbunătățirii performanțelor anumitor produse software. Nu toți clienții sau toate produsele software beneficiază de această tehnologie. Performanța depinde de configurarea hardware și software, precum și de setările aplicațiilor. Numerotarea Intel nu reprezintă o măsură a performanței.
(3) Este necesar conținut 4K pentru a vizualiza imagini 4K.
(4) Pentru SSD, GB = 1 miliard de biți, 1TB = 1 trilion de biți. Capacitatea reală după formatare este mai redusă. Până la 35GB din spațiul de pe disc este rezervat pentru backup-ul sistemului.
(5) Modificarea frecvenței interne sau a tensiunii de alimentare poate rezulta în: (i) reducerea stabilității și a duratei de viață a sistemului, a procesorului și a altor componente; (ii) funcționarea defectuoasă a procesorului și a altor componente; (iv) încălzirea suplimentară sau alte pagube; și (v) afectarea integrității datelor sistemului. HP și Intel nu au testat și nu garantează operarea unor modificări la processor dincolo de specificațiile sale. HP și Intel nu își asumă responsabilitatea pentru modificarea neautorizată a specificațiilor procesorului sau a altor componente ale sistemului, inclusiv în cazul modificării frecvențelor procesorului și a tensiunilor de alimentare.
(6) Camera de vapori inclusă în configurațiile cu opțiunea CPU Intel K-series sau placă NVIDIA Ge Force GTX 1080. Capacitățile termice actuale variază în funcție de configurație.
(7) Prețurile sunt estimate. Prețurile actuale pot varia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *