Tellur: Bateriile externe, printre cele mai căutate accesorii mobile

pwrbank-3in1
Cel mai nou produs din portofoliul producătorului român este bateria externă 3 în 1, cu port USB, adaptor Type C și mufă încorporată lightning și micro USB

 

Bateriile externe se numără printre cele mai căutate accesorii mobile în prezent, odată cu creșterea consumului de energie al gadget-urilor, precum și cu scăderea prețurilor pentru aceste produse, potrivit Tellur, singurul brand 100% românesc de pe piaţa de accesorii telecom şi entertainment prezent și în afara României.

De altfel, în vânzările Tellur, segmentul de baterii externe ocupă un procent de aproximativ 10% la nivel valoric, cu potențial de creștere semnificativ până la finalul anului.

Cel mai nou produs din portofoliul Tellur este bateria externă 3 în 1, cu port USB, adaptor Type C și mufă încorporată lightning și micro USB.

Având capacități de 5000mAh, respectiv 10000 mAh și funcție de încărcare rapidă, bateriile externe Tellur utilizează un circuit inteligent pentru protecție în caz de supra alimentare, sub tensiune, supra tensiune sau scurt circuit.

Bateriile externe au un design modern şi elegant, cea ce le face ideale pentru un stil de viață alert. Un alt aspect important pentru consumatori este și compatibilitatea cu o gamă extinsă de dispozitive, precum iPhone, iPad, smartphone-uri cu Android și alte gadget-uri cu încărcare USB 5V.

 

Specificații TLL158061:

Alimentare DC5V/2A
Capacitate 5000mAh
Culoare Alb
Extra Cablu cu mufă Lightning & MicroUSB încorporată & adaptor Type C
Greutate 124g
Putere 5V/2A
Preț recomandat 156.99 lei

 

Specificații TLL158071:

Alimentare DC5V/2A
Capacitate 1000mAh
Culoare Alb
Extra Cablu cu mufă Lightning & MicroUSB încorporată & adaptor Type C
Greutate 212g
Putere 5V/2A
Preț recomandat 199.99 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *