Samsung susține cel mai mare eveniment de gaming din Europa, Gamescom 2017

CFG73_Gamescom 2
Samsung CFG73 este monitorul official pentru PUBG Invitational la Gamescom 2017
Samsung Electronics Co., Ltd, în parteneriat cu producătorii de jocuri Bluehole Inc, va susține turneul PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS de la Gamescom 2017, oferind monitoarele performante QLED CFG73. Târgul Gamescom 2017 va avea loc în perioada 22-26 august la Koelnmesse, în Köln, Germania şi reprezintă cea mai mare adunare anuală de gameri, producători de jocuri, retaileri şi media din industrie.

Bluehole a ales monitorul Samsung CFG73 drept monitor exclusiv pentru competiţia în reţea, care are loc în perioada 23-26 august, în parteneriat cu ESL şi prezintă PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS, jocul celor de la Bluehole. Evenimentul va reuni peste 70 dintre cei mai buni jucători de PUBG şi influenceri care vor participa în jocul Battle Royale-Style, unul dintre cele mai vândute jocuri pe Steam, încă din martie 2017, când a fost lansat.
„Suntem onoraţi să fim alături de Bluehole într-o competiție cu un prestigiu foarte mare şi ne dorim să îi invităm pe cei mai buni gameri şi pe toţi participanţii la Gamescom 2017 să experimenteze cum monitorul nostru QLED CFG73 poate aduce la viaţă acţiunea din PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS”, a spus Hyesung Ha, Senior Vice President of the Visual Display Business la Samsung Electronics.

Pentru o experienţă de gaming cât mai bună, monitorul CFG73 de 24 inch integrează puterea vizuală a tehnologiei quantum dot, care este regăsită de obicei în televizoarele şi ecranele de dimensiuni mari. Monitorul Samsung CFG73 acoperă aproximativ 125% din paleta sRGB, aducând la viaţă cele mai subtile detalii vizuale şi asigură o redare a jocurilor mult mai realistă. Cea mai bună rată de contrast din gamă, de 3000:1, amplifică experienţa realistă prin nuanţe de negru mai profunde, nuanţe de alb mai clare şi culori mai precise.

Monitorul CFG73 oferă o experienţă în jocuri mult mai fluentă şi practică. CFG73 este unul dintre primele monitoare curbate care aduce un răspuns al imaginii în mişcare (MPRT) de 1ms, cu mult peste standardul de 3-6ms din industrie. Combinat cu o rată de refresh la fel de rapidă, de 144Hz, monitorul diminuează neclaritatea de mişcare şi decalajul de imagine şi permite jucătorilor să treacă la următoarea scenă foarte rapid. Mai mult, modurile ecranului versatile, calibrate în fabrică, optimizează instant nivelurile gamma de negru, raportul de contrast, acuratețea nuanțelor şi setările de culoare pentru orice gen de joc, inclusiv shootere first-person, real-time strategy, role playing games şi titlurile AOS.

Află mai multe despre monitoarele de gaming QLED: http://displaysolutions.samsung.com/gamescom2017

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea, a semiconductorilor și a soluțiilor LED. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la news.samsung.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *