Serviciile de inchirieri auto – servicii de care nu am fost niciodata dezamagita

Prima data cand am inchiriat o masina am inchiriat-o pentru a circula cu ea prin Bucuresti. Drumul de la Cluj la Bucuresti este destul de lung si m-am bucurat mult cand s-au introdus curse aeriene pe aceasta ruta. Pentru a-mi fi mai usor sa circul prin Bucuresti am cautat o firma de inchirieri masini Bucuresti si sunt de parere ca am facut o alegere excelenta. Am ajuns in capitala intr-un timp foarte scurt si in aeroport ma asteptau cei cu care vorbisem pentru servicii Rent a Car Otopeni. A fost o experienta deosebita si am mai apelat bineinteles si alta data la servicii Rent a Car atat in Romania, cat si in alte tari. Pana in prezent, nu am avut parte de experiente neplacute, insa, am ales cu mare grija firmele de inchirieri auto.

Din punctul meu de vedere e foarte convenabil sa inchiriezi. Am apelat chiar si la servicii de inchirieri masini Cluj atunci cand masina mea era in service sau cand nu o puteam folosi din anumite motive. De exemplu, intr-o vara am ramas fara aer conditionat si a trebuit sa fac un drum de 200 km. Ar fi fost inuman sa circul cu masina mea. Am inchiriat. Am dat un ban, dar nu mi-am facut nici un fel de obligatii fata de nimeni.

Nu imi place sa imprumut masini de la rude sau prieteni, chiar daca acestia sunt foarte binevoitori. Prefer sa platesc pentru astfel de servicii si sa imi fac treburile relaxata, oriunde am de calatorit.

Asa cum spuneam la inceput, pana in prezent, am avut parte doar de experiente placute cu firmele de inchirieri. Insa, ai mare grija, deoarece nu toate sunt serioase. Cere recomandari de la fosti clienti, cere informatii de la firme si semneaza contractul de inchiriere doar atunci cand esti convins/a de faptul ca totul e in regula.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *