50.000 de utilizatori GeForce Experience vor primi gratuit Middle-earth: Shadow of Mordor; Noul driver Game Ready pentru Project Cars 2;

gfe-giveaway-shadow-of-modor

  • 50.000 de coduri Middle-Earth: Shadow Of Mordor oferite gratuit utilizatorilor GeForce Experience (valoare codurilor ajunge la 3 milioane de dolari)
  • Lansăm noul driver Game Ready, pregătit pentru Project Cars 2 și Call of Duty: WWII BETA
  • Raiders of the Broken Planet beneficiază de Shadowplay Highlights și Ansel
  • Paragon beneficiază de Shadowplay Highlights

Noul driver Game Ready, pregătit pentru Project Cars 2!
Este foarte important să beneficiezi de cea mai bună calitate grafică a unui joc în momentul lansării, mai ales dacă este vorba de un titlu VR, în care erorile de gameplay și bug-urile pot strica experiența de imersiune în joc. Driverele Game Ready oferă cea mai bună experiență de joc prin optimizarea performanței și latenței, două componente esențiale pentru cursivitate în VR.

Noul driver lansat astăzi va oferi cea mai bună experiență VR pentru Project Cars 2 și EVE Valkyrie: Warzone, precum și pentru versiunea open beta a noului joc From Other Suns.

Driverele Game Ready disponibile în ziua lansării pentru jocurile de PC
Inginerii NVIDIA lucrează până în ultimul minut astfel încât, în ziua lansării, driverele Game Ready să fie disponibile pentru cele mai populare titluri de PC. În plus, ca o marcă de calitate, fiecare driver este certificat WHQL de Microsoft. Noul driver oferă o experiență optimă pentru PC pentru titluri precum: Project Cars 2, Call of Duty: WWII open beta, Total War: WARHAMMER II, Forza Motorsport 7, EVE: Valkyrie – Warzone, FIFA 18, Raiders of the Broken Planet și Star Wars Battlefront 2 open beta.

De acum, tehnologiile ShadowPlay Highlights și Ansel sunt disponibile pentru Raiders of the Broken Planet, iar în Paragon poate fi folosită tehnologia Highlights

Un alt aspect important pentru driverele NVIDIA Game Ready este faptul că  ele sunt folosite ca platforme prin care utilizatorii GeForce beneficiază de funcții noi. Astfel, pasionații de Raiders of the Broken Planet au acum acces prin intermediul noului driver la funcțiile NVIDIA ShadowPlay Highlights și NVIDIA Ansel, iar gamerii pasionați de Paragon au acces la ShadowPlay Highlights.

EVE Valkyrie: Warzone beneficiază de MRS în versiunea Desktop
De acum, EVE Valkyrie: Warzone beneficiază de Multi-Res Shading (MRS) din NVIDIA VRWorks SDK atât în versiunea desktop, cât și VR. MRS este o tehnică inovatoare de randare pentru VR în care fiecare parte dintr-o imagine este randată la o rezoluție optimă pentru cadrul reprodus. EVE Valkyrie: Warzone este al doilea joc care beneficiază de MRS pe versiunea desktop, obținând o performanță îmbunătățită cu51%.

Call of Duty: WWII BETA
NVIDIA investește mult în optimizarea driverelor care oferă o experiență de joc plăcută, chiar dacă jocul se află încă în dezvoltare. Astfel, noul driver lansat astăzi poate fi folosit și pentru versiunea open beta a Call of Duty: WWII. Driverele NVIDIA Game Ready evoluează odată cu jocurile.

Middle-earth: Shadow of War este aici! 50.000 de utilizatori GeForce Experience vor primi un joc Middle-earth: Shadow of Mordor

Credem că am găsit cea mai bună metodă prin care să le mulțumim utilizatorilor GeForce Experience, prin care îi și pregătim pentru Middle-earth: Shadow of War (care va fi lansata pe 10 octombrie): pe 26 septembrie NVIDIA va oferi 50.000 de copii de Middle earth: Shadow of Mordor.

Middle-earth: Shadow of Mordor este listat în numeroase topuri Jocul Anului. Acțiunea jocului are loc în Mordor, unde lupți să descoperi originile Inelelor Puterii, să îți construiești propria legendă și în final să îl confrunți pe maleficul Sauron.

Middle-earth: Shadow of War este un titlul de tip open-world action RPG care duce mai departe firul narativ din Middle-earth: Shadow of Mordorși are o acțiune plasată temporal între perioada descrisă în The Hobbit și cea din The Lord of the Rings.

NVIDIA a anunțat la Gamescom că lucrează împreună cu Warren Bros. Interactive Entertainment și Monolith Productions la versiunea de PC aMiddle-earth: Shadow of War. Jocul va beneficia de tehnologia de captură NVIDIA Ansel, parte din GeForce Experience. Împreună cu Monolith Productions, NVIDIA va adăuga încă un beneficiu vizual prin grafica HDR, care va îmbogăți senzația de realism și imersiune în joc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *