Axis lansează un radar de reţea pentru o detecţie zonală precisă

 
Tehnologia de detecţie zonală ignoră multe elemente declanşatoare obişnuite care conduc la alarme false, fiind proiectată pentru o instalare uşoară şi o integrare facilă cu sistemele deja existente.

Axis Communications, lider pe piaţa echipamentelor video de reţea, introduce noul detector radar de reţea – AXIS D2050-VE. Tehnologia radar este folosită pentru detecţia zonală precisă a obiectelor aflate în mişcare, ţinând cont de o varietate de condiţii de iluminare şi de vreme. Este o completare excelentă pentru camerele video şi poate fi folosită pentru urmărirea obiectelor în mişcare, împreună cu camerele PTZ. Tehnologia radar permite și acoperirea suprafeţelor largi, în timp ce camerele cu detecţie termică sunt mai potrivite pentru protejarea perimetrelor lungi.  Dezvoltat în special pentru obiective industriale de dimensiuni medii, echipamentul a fost proiectat atât pentru integrarea cu camerele şi sistemele de video management (VMS) Axis, cât şi pentru integrarea cu produsele altor producători importanţi.

Protejat împotriva atacurilor de vandalism şi potrivit pentru utilizare la exterior, AXIS D2050-VE poate furniza informaţii în timp real cu privire la poziţia, viteza, unghiul şi dimensiunea unui obiect în mişcare. Cu o rază de acoperire mai lungă decât senzorii infraroşu pasivi, echipamentul asigură un câmp de detecţie mai larg, reducând totodată numărul alarmelor false declanşate de păianjeni, animale mici, umbre sau reflexii luminoase. Detectorul radar de mişcare poate fi configurat să declanşeze o înregistrare video, o alarmă sau o sursă de lumină pentru descurajarea persoanelor rău intenţionate.

Detectorul radar de reţea Axis poate fi folosit ca produs de sine stătător sau ca parte a unui sistem de supraveghere. Datorită interfeţei sale deschise, el este compatibil cu camerele Axis şi poate fi integrat uşor cu Axis Camera Station şi Axis Camera Management, precum şi cu alte sisteme de video management pentru administrare şi mentenanţă simplificate.

“Prin comparaţie cu detectoarele de mişcare simple, AXIS D2050-VE furnizează informaţii suplimentare despre obiectele detectate, permiţând astfel urmărirea automată cu camerele Axis PTZ. Acum, clienţii pot adăuga sistemelor de supraveghere deja existente sau nou create tehnologie radar cu calităţi demonstrate, pentru protecţia mai bună a perimetrelor”, a declarat Andres Vigren, Global Product Manager, Axis Communications.

Primul detector Axis cu tehnologie radar de reţea, AXIS D2050-VE, este o soluţie accesibilă şi poate fi montat pe perete. Este proiectat în special pentru utilizarea la exterior, având o zonă largă de detecţie, 120 grade şi 50m. Tehnologia Power over Ethernet Plus (PoE+) asigură instalarea facilă, iar certificările IP66, IK08 şi NEMA 4X permit operarea în medii dificile. Detectorul poate funcţiona la temperaturi ambientale cuprinse între -40°C şi 60°C.

Despre Axis Communications
Axis este lider mondial în echipamente video de rețea, oferind soluţii inteligente și sigure, contribuind în mod direct la tranziția către soluții digitale de supraveghere. Produsele și soluțiile video profesionale AXIS sunt dezvoltate în jurul unei platforme inovatoare și deschise.

Axis are peste 2.700 de angajați în peste 50 de birouri din lume și cooperează cu peste 90.000 de parteneri din toată lumea. Compania Axis a fost fondată în anul 1984 în Suedia și este listată la bursa NASDAQ OMX Stockholm sub numele AXIS www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/ 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *