Cum se anunta un deranjament la un furnizor nepasator de energie electrica

Dimineata de octombrie, pe o strada principala a unei localitati de peste 2000 de persoane.
A plouat mult toata noaptea, a batut vantul, iar crengi groase ale copacilor au cazut peste stalpi de electricitate vechi, maronii si mancati de carii, care rezista vitejeste, desi nu au fost schimbati de 40 de ani. Sunt cadru didactic, iar atentia imi este captata de sarmele de curent electric cazute de-a lungul strazii circulabile in curand, prin noroiul ud, langa baltile formate in urma ploii torentiale de azi-noapte. Desi sarmele sunt cazute, acasa am curent de aceea ma cuprinde ingrijorarea. Sun la Primarie, sun la scoala si la furnizorul de energie electrica.

-Nu aveti somn, doamna, nu aveti somn, sunt certata cand prezint gravitatea problemei. Si noi muncim aici, ce credeti ca stam? De unde sa iau o echipa de interventie sa o trimit la fata locului?
Pericolul iminent ameninta oamenii din satul meu, dar ei nu se grabesc sa actioneze. Astazi trebuie sa ma informez despre schimbarea furnizorului de energie!
Meritam furnizare energie electrica decenta si dorim liberalizarea pietei de energie si gaz fiindca ne platim la timp facturile. Meritam verificari periodice efectuate pe teren ca nimeni sa nu fie afectat de furtuni sau electrocutat din cauza firelor cazute!

Google raspunde impecabil la cautarile mele nervoase. Restart Energy este furnizorul care merita increderea mea si care va dovedi ca ma respecta si ca imi va rasplati efortul de a plati regulat factura prin:

-cele mai mici preturi de pe piata la electricitate si gaze, surse de energie fara de care o gospodarie nu ar fi functionala.
-trecerea in mod gratuit la ei, de la furnizorii care m-au nemultumit
-furnizarea energiei electrice si a gazului prin instalatiile de electricitate si gaz pe care le detin
-posibilitatea de a anunta non-stop problemele aparute in retea si asigurarea ca se va rezolva problema urgent
-despartirea eleganta in momentul in care serviciile oferite nu ma mai satisfac, fara sa mi se ceara explicatii sau daune
– prosperitate finaciara prin economie la factura de gaz si economie la factura electrica.
-oferirea de cadouri de contract nou si de conditii de furnizare decenta de electricitate si gaz, 3 becuri cu LED care reduc substantial consumul pe fondul celui mai bun iluminat (acuratete, naturalete), celor care recurg la schimbarea furnizorului de energie si gaz incepand cu mine.
-calificarea pentru tragerea la sorti pentru premiul cel mare, un telefon iPhone 7 a clientilor care recurg la noua oferta furnizor de energie si gaz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *