Mio Technology susține a doua ediție a evenimentului sportiv MudRun

MiVia_Run350_Black (1)
Cursa cu obstacole va avea loc în pădurea Snagov, pe 23 septembrie, iar învingătorii vor putea câștiga brățări de fitness Mio MiVia Essential 350, dar și noul ceas cu GPS și monitor de ritm cardiac integrat Mio MiVia Run 350

Mio Technology, liderul pieței autohtone de dispozitive GPS, parte a companiei MiTAC International Corp., susține și anul acesta evenimentul sportiv MudRun Romania. Ajuns la cea de-a doua ediție, acesta reprezintă o modalitate inedită de practicare a activităților sportive în aer liber.

MudRun by Mio înseamnă parcurgerea unui traseu de 15 kilometri, cu 30 de obstacole create de organizatori, totul într-un mediu natural – pădurea Snagov. Evenimentul va avea loc pe 23 septembrie, începând cu ora 10:00 și presupune crearea unei atmosfere în care primează spiritul de echipă, elementul competițional specific curselor sportive fiind înlocuit de obiectivul trecerii liniei de finiș.

“Vom continua să-i susținem pe cei care promovează sportul în orice formă, iar un eveniment precum MudRun by Mio dezvăluie un nou unghi asupra noțiunii de mișcare în aer liber. Astfel, încurajăm persoanele care vor să își depășească limitele prin sport, dar și să se și distreze în același timp. Participanții vor avea șansa de a intra în contact cu produsele Mio MiVia, companionii digitali ideali pentru cei care doresc să își monitorizeze în detaliu pașii către un stil de viață mai sănătos,” a precizat Cosmin Dobraniș, Country Director Mio pentru România şi Ungaria.

Mio Technology continuă să ofere produse care susțin alegerea și menținerea unui stil de viață activ. După lansarea pe piața locală a brățării de fitness Mio MiVia Essential 350, compania revine cu un dispozitiv adresat celor care pun accent pe antrenamentele fizice de calitate, ceasul Mio MiVia Run 350. Încă de la prima utilizare, acesta devine expertul, antrenorul personal capabil să ghideze orice entuziast spre depășirea propriilor limite.

Cei care vor termina cursa vor putea câștiga ceasul sport Mio MiVia Run 350, dar și brățările de fitness Mio MiVue Essential 350.

 
 
Despre Mio Technology

Mio Technology este liderul pieței autohtone de dispozitive GPS și parte a companiei MiTAC International Corp. Mio dezvoltă şi promovează produse ce permit utilizatorilor să beneficieze de cele mai noi dezvoltări tehnologice din domeniul serviciilor mobile. Compania a fost fondată în mai 2002 şi desfășoară operațiuni pe piețele din Taiwan, China, Europa, America de Nord, Australia, Japonia şi Coreea de Sud. Mio are în prezent peste 900 de angajaţi în întreaga lume şi îşi comercializează produsele în peste 38 de ţări. http://eu.mio.com/ro_ro/

Produsele Mio şi sunt distribuite în România prin AROBS Transilvania Software, companie specializată în furnizarea de soluții IT, înființată la Cluj-Napoca în 1998. http://www.arobs.com/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *