Telekom Romania introduce canalul CINEMARATON în grila TV

 
Telekom Romania anunţă introducerea canalului CINEMARATON în grila sa de televiziune.

Canalul CINEMARATON figurează, de acum, în oferta de televiziune Telekom Romania, fiind inclus în pachetul de bază TV S. Noul canal TV este, astfel, disponibil tuturor clienţilor Telekom Romania, noi şi existenţi, pentru serviciile de televiziune prin satelit, cablu digital şi Internet TV, fără costuri suplimentare.

În plus, clienţii serviciilor de televiziune Telekom pot accesa gratuit canalul CINEMARATON oriunde, pe orice ecran, online pe www.telekomtv.ro şi în aplicaţia mobilă Telekom TV. De asemenea, clienţii serviciilor mobile Telekom pe bază de abonament au acces gratuit la canalul CINEMARATON, prin pachetul TV Mini, pe www.telekomtv.ro şi în aplicaţia mobilă Telekom TV. Clienţii celorlalte servicii din oferta Telekom, inclusiv utilizatorii Cartelei Telekom, şi cei care nu sunt clienţi Telekom, pot urmări canalul CINEMARATON cu opţiunea Canale TV online, care oferă acces la 91 de canale TV, la preţul de 17,40 lei / lună (TVA inclus), pe www.telekomtv.ro şi aplicaţia mobilă Telekom TV.

Cu CINEMARATON, Telekom Romania îşi îmbogăţeşte oferta de canale TV de filme, oferind cinefililor o nouă sursă de divertisment şi conţinut de calitate. CINEMARATON aduce clienților Telekom cele mai iubite filme ale românilor, fiind locul unde pot afla lucruri inedite despre actorii lor îndrăgiți, precum și despre ce se întâmplă pe platourile de filmare.

Canalul “CINEMARATON – Povestea filmului românesc”, dedicat în exclusivitate cinematografiei românești, transmite, pe lângă filme, emisiuni și producții proprii precum interviuri – medalion cu regizori, actori, critici de film și de teatru, scurte prezentări și contextualizarea programului / filmului care va urma. CINEMARATON difuzeză peste 1.000 de filme românești pe an, însoțite de comentarii, analize și informații inedite de pe platourile de filmare.

Canalul CINEMARATON a fost lansat în martie 2017 şi este furnizat de DIGITAL CABLE SYSTEMS (AKTA).

Informații detaliate despre CINEMARATON, grila de programe și povestea filmelor pe care le difuzează sunt disponibile pe https://www.cinemaraton.ro/ şi  https://www.facebook.com/CineMaraton/.

Detalii complete despre oferta de televiziune a Telekom Romania sunt disponibile pe telekom.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *