Ce conteaza in alegerea unei lenjerii de pat pentru copii

lenjerie
Cand sunt mici, copiii isi doresc sa doarma in aceeasi camera cu parintii. Cand mai cresc insa, tot ce vor e sa fie lasati singuri in camera lor. Trecerea de la camera parintilor la cea personala poate fi dificila pentru unii copii, daca varsta lor e mai frageda.
Daca vrei sa iti ajuti copilul sa isi doreasca intr-adevar sa aiba camera lui trebuie sa ai mare grija la cum o amenajezi. Incearca sa ii creezi un mediu cat mai placut si potrivit pentru varsta, sexul si preferintele pe care le are.

In amenajarea unei camere pentru copii este foarte important sa alegi in mod corect o lenjerie de pat bumbac. Lenjeria de pat trebuie sa fie cat mai potrivita, astfel incat cel mic sa fie atras de ea si sa isi doreasca sa doarma in patul lui, nu in patul parintilor.
lenj4
Pentru cei mici nu conteaza materialul, dimensiunile sau alte aspecte despre care vom vorbi imediat. Pentru ei tot ce conteaza cu adevarat e imprimeul. Copiii isi doresc lenjerii cu imprimeuri din desene animate, in general. Fetitele vor lenjerii de pat copii cu printese, animalute sau flori, baieteii cu eroi, masini si jucatori de fotbal. Alege cu mare grija imprimeul si ia in calcul preferintele pe care le are copilul tau.
lenj copii
Tu ca parinte trebuie sa fii atent si la alte aspecte. Alege o lenjerie realizata dintr-un material de calitate, chiar daca pentru copilul tau acest lucru nu pare a fi important. Tu stii mai bine cat conteaza calitatea lenjeriei pentru confortul din timpul noptii, dar si pentru rezistenta ei in timp.

Apoi, alege si dimensiunile potrivite. Paturile de copii sunt in general de dimensiuni mult mai reduse decat cele matrimoniale, motiv pentru care lenjeria trebuie sa o alegi in functie de dimensiunile patului. N-o sa folosesti pe un pat de 140 x 60 cm o lenjerie de pat de 200 x 160 cm.

Daca esti in cautarea unor produse de calitate din acest domeniu, cele mai frumoase le gasesti pe Asternuturisiprosoape.ro. Intra acum pe site si alege lenjeria ideala pentru patul micutului tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *