ELKO anunta disponibilitatea notebook-ului Getac Semi-Rugged S410

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, anunta disponibilitatea notebook-ului Getac S410.

Plecand de la un design conceput sa reziste tuturor provocarilor zilnice actuale cu care se confrunta tehnicienii de pe teren, Getac introduce cea de-a doua generatie a notebook-ului S410 in categoria semi-rugged, cu performante, optiuni de securitate si dotari de top pentru categoria din care face parte. Datorita configurarii pe care o are si formatului subtire si usor, noul S410 este instrumentul ideal pentru profesionistii aflati in miscare din domenii precum siguranta publica sau asigurari.

Una dintre cele mai importante noutati pentru S410 este camera sa IR disponibila optional, care suporta recunoastere faciala cu integrare Windows Hello, pentru o autentificare mai rapida si o securitate sporita. Impreuna cu TPM 2.0 si Opal 2.0 SSD – ambele disponibile in mod standard pentru S410 – utilizatorii au acum la dispozitie o solutie mobila extrem de sigura, pe care o pot folosi fara griji oriunde au nevoie.

“Prin imbunatatirea cunoscutului Getac S410, ne dedicam in continuare producerii celor mai avansate notebook-uri semi-rugged din industrie”, explica Scott Shainman, presedinte Getac.  “Integrand procesoare mai rapide, solutii grafice mai puternice si solutii de securitate mai bune, S410 este complet echipat pentru a le furniza profesionistilor aflati in miscare tehnologia de care au nevoie pentru a-si indeplini sarcinile intr-un mod eficient.”

Cea mai buna performanta din aceasta categorie este asigurata de procesoarele Intel® CoreTM i5/i7 de Generatie 8, care ofera mai multa putere de procesare si sunt mai eficiente din punct de vedere energetic. Multumita solutiei grafice Intel UHD Graphics 620, interfetelor Wi-Fi 802.11ac si Bluetooth 4.2 si designului care permite inlocuirea rapida a bateriei, utilizatorii pot experimenta acum toate avantajele performantei mobile. Ecranul Full HD LumiBond® 2.0 de 14” aduce o experienta tactila superba, asigurand suport pentru pana la 10 atingeri simultane, chiar si atunci cand sunt folosite manusi, in timp ce luminozitatea de pana la 800cd/m2 garanteaza lizibilitatea perfecta, chiar si in lumina puternica a soarelui (optional, este disponibil si un ecran HD cu 1000cd/m2).

Img2

Astazi, organizatiile sunt mai vulnerabile ca oricand in fata furturilor de date si atacurilor si de aceea Getac a proiectat S410 avand in vedere suportul unei game vaste de optiuni de securitate inglobate in Windows 10. TPM 2.0 monitorizeaza si protejeaza sistemul la pornire, asigurandu-se ca acesta nu a fost compromis inainte de a oferi controlul sistemului de operare, in timp ce BitLocker protejeaza datele stocate, utilizate sau transferate. Tehnologia avansata de criptare hardware pentru SSD – Opal 2.0 – protejeaza impotriva accesului neautorizat datele confidentiale stocate pe acesta. Optiunile de autentificare multiple, printre care camera IR, cititorul de amprente, cititorul Smartcard si cititorul RFID cu doua frecvente (LF/HF), functioneaza in tandem cu instrumentele de protectie ale Microsoft Windows 10, precum Windows Hello si Microsoft Passport, adaugand astfel un nivel suplimentar de protectie. In cazul in care sistemul este pierdut sau furat, solutia optionala Absolute DDS permite dezactivarea lui de la distanta.

Camera in infrarosu (IR) optionala furnizeaza imagini clare, indiferent de conditiile de iluminare, ceea ce imbunatateste acuratetea si securitatea sistemului de recunoastere faciala. Iluminarea IR ii permite camerei sa capteze informatii aditionale pentru a determina daca in fata obiectivului se afla o persoana sau o simpla fotografie a unui utilizator autorizat.

Fiabilitatea este sinonima cu marca Getac, iar noul notebook S410 din categoria semi-rugged continua cu succes aceasta traditie. El este certificat MIL-STD-810G si IP52, ceea ce inseamna ca poate supravietui caderilor de la inaltimi de pana la 1m, lichidelor, umezelii, vibratiilor, socurilor si temperaturilor extreme, de la -21°C pana la 60°C (conditii de operare) si de la -51°C pana la 71°C (conditii de depozitare). Porturile I/O prevazute cu protectie si tastatura de tip insula, rezistenta la lichide, protejeaza componentele interne impotriva prafului si umezelii, in timp ce colturile acoperite cu cauciuc si manerul ergonomic din cauciuc asigura un nivel superior de protectie.

Solutiile de andocare pentru vehicule de la Gamber-Johnson si Havis fac din notebook-ul semi-rugged Getac S410 alegerea ideala pentru domeniul sigurantei publice, caci porturile de tip tri-pass-through le permit ofiterilor sa conecteze simultan antene WWAN, WLAN si GPS de mare putere, amplasate la exterior.

Mai multe detalii despre echipamentele Getac rugged sau semi-rugged puteti afla de la ELKO si, de asemenea, puteti comanda aceste echipamente prin partenerii ELKO din toata tara.

Despre Getac

Getac este o subsidiara importanta a MiTAC-Synnex Business Group (venit consolidat pentru 2015 de 28 miliarde USD). Getac a luat fiinta in 1989, ca joint venture cu GE Aerospace pentru furnizarea de produse electronice destinate apararii. Astazi, portofoliul Getac include notebook-uri si tablete rezistente, terminale si dispozitive video mobile pentru armata, politie, pompieri, companii de utilitati, asigurari si clienti care furnizeaza servicii pe teren. Pentru mai multe informantii, vizitati getac.com.

Despre Grupul ELKO si ELKO Romania

Grupul ELKO este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse si soluții IT din regiune, reprezentand 200 de producatori si oferind o gama larga de produse si servicii catre mai mult de 7500 de companii, producatori de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 30 de țari in Europa si Asia Centrala. Cifra de afaceri a grupului in 2016 s-a ridicat la 1460 milioane USD.

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO si este specializata in distribuția unei game largi de echipamente si soluții IT: soluții mobile, componente, soluții de infrastructura IT si de stocare, soluții de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializeaza produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor sai, companii revanzatoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiecteaza, instaleaza si revand soluții IT, sisteme de comunicații si supraveghere video), adresand toate canalele de distribuție IT & Telecom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *