Nu mai astepta, mai, ajutor social!

Am vazut oameni cu diferite handicapuri care-si doresc din toata inima sa munceasca, unii chiar fac acest lucru, desi sunt discriminati si deplasarea la locul de munca le consuma enorm de multa energie decurgand extrem de anevoios. Tocmai de aceea nu-i inteleg pe cei care asteapta, sanatosi fiind ajutoare sociale si mancarea de la cantina saracilor.

Cand se gaseste de anunturi cu joburi in Cluj, cum sa te complaci in lipsuri, sa accepti compatimirea si statutul de asistat social? I-ai vazut pe taranii batrani care muncesc pe campuri, desi unii au peste 80 de ani?
Este atat de simplu sa-ti castigi existent decent? Accesul pe Infomunca este gratuit, model de CV gasesti pe site, nu te costa nimic sa aplici la postul care ti se pare cel mai potrivit.

Peste 435 de locuri de munca iti stau la dispozitie. Ca vanzator poti castiga 1500 de lei, medicii negociaza salariul, managerul de depoziti farmaceutic ajunge la 7500 de lei, secretara biroului de notariat ia 2000 de lei, in timp ce in constructii, salariile oscileaza intre 1500-2500 de roni.

Sa nu crezi ca daca lucrezi ca zilier depui efort mai mic si nu ai sefi pe cap! Cel care te plateste, te urmareste cu atentie sa nu pierzi vremea, iar daca observa ca 10 minute stai in coada lopetii, 20 de minute fumezi o tigara (si fumezi cel putin 10 pe zi!) si te mai uiti si dupa soare, sa nu mai astepti ca te cheama cineva sa lucrezi chiar si la negru…

Daca te sustragi angajarii legale la infinit, te pacalesti singur. Angajarea legala iti asigura:
-asistenta medicala gratuita, dreptul la concediu medical in caz de imbolnavire sau dreptul la pensie de boala in cazul pierderii capacitatii de munca
-concediu platit in fiecare an
-o pensie decenta la varsta de pensionare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *