Geamuri termopan Timisoara – pentru un camin drag alege un geam termopan !

Geamuri termopan Timisoara pune accent pe functionalitate si performanta în producția de geamuri termopan. În primul rând, utilizam materiale de cea mai bună calitate si oferim posibilitatea de a produce orice tip de proiect pentru realizarea de ferestre termopan cu tamplarie PVC sau aluminiu.
.
.
Geamuri termopan Timisoara pune accent pe functionalitate si performanta în producția de geamuri termopan. În primul rând, utilizam materiale de cea mai bună calitate si oferim posibilitatea de a produce orice tip de proiect pentru realizarea de ferestre termopan cu tamplarie PVC sau aluminiu.

Oferta de ferestre ispune de Geamuri termopan Timisoara, in functie de necesitatile proiectului si cerintele tehnice.

Elementele de bază ale ferestrei

Puteți găsi ferestre desemnate pentru construcții noi sau înlocuirea geamurilor termopane vechi. O fereastră pentru o construcție nouă are o lamă de prindere – o jantă care vă permite să o fixați în deschiderea brută a unui perete. O fereastră de înlocuire nu are o aripă de fixare. Este asigurată într-un cadru existent al ferestrei, cu dispozitive de fixare care trec prin ansamblul ferestrei, ceea ce face mai ușor de instalat. Când actualizați ferestrele existente, utilizați de obicei ferestre de înlocuire, cu excepția cazului în care cadrul existent din jurul deschiderii trebuie înlocuit.

Există cel puțin o foaie de sticlă și un cadru de șnururi verticale și șine orizontale – într-o fereastră. Un panou este o singură coală de sticlă încadrată într-o fereastră.

Stiluri de fereastră:

Fereastră dublă

Luați în considerare bugetul dvs., stilul casei dvs. și modul în care doriți ca ferestrele să funcționeze. Gândiți-vă la importanța ventilației, a vieții private, a securității și a ușurinței de întreținere. Decideți dacă doriți să subliniați ferestrele ca puncte focale decorative sau să le servească unui scop pur practic.

Fereastră unica

Ferestrele cu o singură înălțime arată asemănătoare modelelor dublu-suspendate, dar numai canatul inferior este operabil.

Fereastra glisanta

Ferestrele glisante au unul sau mai multe panouri care se deplasează orizontal de-a lungul liniilor superioare și inferioare, permițându-vă să deschideți până la jumătate fereastra pentru ventilație. Sunt ușor de deschis și permit o bună ventilație.

Fereastra cu accent octogonal

Ferestrele accent sunt disponibile într-un design dreptunghiular standard sau forme care oferă mai multă varietate vizuală, cum ar fi un octogon. Aceste ferestre sunt de obicei fixe și nu permit ventilarea.

Fereastra blocului de sticlă.

Geamurile din sticlă sunt construite din blocuri individuale etanșate împreună cu mortar. Sticla groasă, rezistentă la rupere oferă intimitate, dar permite încă lumina în casa dumneavoastră. Ferestrele din sticlă sunt fixe, dar unele au un ventil încorporat pe care îl puteți deschide.

Fereastra pentru subsol.

Ferestrele de pivniță ale subsolului sunt articulate pe partea inferioară și deschise din partea de sus. Acestea pot asigura fluxul de aer pentru un subsol și sunt în mod obișnuit amplasate joasă pe un perete exterior.

Geamuri termopan Timisoara va pun la dispozitie diferite tipuri de geamuri specifice nevoilor si casei dumneavoastra. Geamurile termopan Timisoara ofera securitate vietii dumneavoastra, usurinta in intretinere si ventilatie corespunzatoare. Asadar, fie ca aveti nevoie de inlocuriea unui geam termopan vechi sau doriti sa achizitionati unul nou, firma noastra reprezinta cea mai buna si sigura alegere !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *